Cruciale rol voor War Machine in 'Captain America: Civil War'

Cruciale rol voor War Machine in 'Captain America: Civil War'

Heeft het te maken met zijn lot?

De grootste focus rond Captain America: Civil War heeft zonder twijfel gelegen op Spider-Man (Tom Holland), Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Black Panther (Chiwetel Ejiofor) en Bucky Barnes (Sebastian Stan). Je zou met alle helden die in Avengers 2.5 voorkomen bijna vergeten dat ook Don Cheadle weer te zien is. Volgens de acteur speelt hij een cruciale rol in de film.

”Ik weet nooit wat er gaat gebeuren, omdat Marvel zoveel mogelijk geheim houdt,” vertelde Cheadle. ”Ik weet nooit waar het heen gaat met her personage. Maar hij is er meer en meer in de volgende film. Je zult zien dat wat er met hem gebeurt een stuk intenser is en echt cruciaal voor wat er in de rest van de verhalen gaat gebeuren.”

Heel veel zegt het niet. Het zou kunnen dat hij een grotere rol krijgt dan bijvoorbeeld in Avengers: Age of Ultron het geval was. Komt bij dat er sinds de eerste trailer geruchten zijn over zijn lot in de film. Helemaal zeker weten hoe het af loopt doen we pas als de film op 28 april in première gaat.



NieuwsFilm

meest populair