Nieuwe samenstelling 'Guardians of the Galaxy' onthuld?

Nieuwe samenstelling 'Guardians of the Galaxy' onthuld?

Er zouden maar liefst drie nieuwe teamleden komen.

Geek.com heeft de afgelopen tijd een aantal scoops gehad rond Marvel-films. Nu meldt de site te weten wie het team gaan vormen in Guardians of the Galaxy Vol. 2. Volgens de site voegen Yondu (Michael Rooker), Nebula (Karen Gillan) en Mantis zich bij het team. Dat bestaat verder uiteraard uit de teamleden die in James Gunns eerste film geïntroduceerd werden: Star-Lord (Chris Pratt), Drax (Dave Bautista), Gamora (Zoe Saldana), Rocket (Bradley Cooper) en Groot (Vin Diesel).

Yondu en Nebula werden al geïntroduceerd in de eerste film. Ze namen het beiden op tegen de Guardians. Wat Yondu betreft is het wel waarschijnlijk dat hij zich bij het team voegt: in de comics was hij daar ook al een onderdeel van. Voor Nebula is dat iets lastiger: zij was echt een schurk in de film en nam het op tegen haar zus Gamora.

Mantis hebben we verder nog niet ontmoet. Het personage zou gespeeld worden door Pom Klementieff. Volgens Geek.com heeft ze een sterke band met de ”Celestials, Kree culten en de Guardians zelf.” Ze is sterk in de martial arts, telepathie en empathie.

De film gaat op 5 mei 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair