TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Gladiator en Shutter Island.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The X Files (1998)

Zaterdag 23 januari om 23:00 op FOX
Regie: Rob Bowman

Tijdens een onderzoek naar een bomaanslag op het gebouw in Texas, komen FBI agent Fox Mulder en Dana Scully in een gevaarlijke samenzwering terecht die al hun vorige ervaringen overtreft. Met de dubieuze hulp van Paranoïde zetten Muller en Scully hun carrière en leven op het spel in de jacht op een dodelijk, en mogelijk buitenaards virus, dat al het leven op aarde kan vernietigen.
Bekijk de afbeelding

Blood Diamond (2006)

Zondag 24 januari om 23:00 op BBC2

Danny Archer (Leonardo DiCaprio), een ex-huursoldaat uit Zimbabwe en de visser Solomon Vandy Zijn beide Afrikaans, maar hun achtergrond en omstandigheden liggen hemelsbreed uit elkaar. Hier komt verandering in wanneer ze samen op zoek gaan naar de zeldzame roze diamant. Deze edelsteen kan een mensenleven compleet veranderen... of er een eind aan maken. De idealistische Amerikaanse journaliste Maddy Bowen (Jennifer Connelly), is in Sierra Leone om de waarheid achter conflictdiamanten te achterhalen. Met Maddy's hulp beginnen Archer en Solomon aan een gevaarlijke tocht door het territorium van de rebellen. Archer heeft Solomon nodig om de kostbare roze diamant te vinden, maar Solomon is op zoek naar iets wat nog veel meer waarde voor hem heeft zijn zoon...
Bekijk de afbeelding

Robin Hood (2010)

Maandag 25 januari om 20:30 op Veronica

Robin Hood vertelt het dicht bij de historische feiten aanleunende ontstaansverhaal van het titelpersonage, gespeeld door Russell Crowe. Als kind werd hij in de steek gelaten, waarna hij aansluiting vond bij het gewone volk van Nottingham. Omdat Robin nooit iemand heeft kunnen vertrouwen, valt het hem erg moeilijk om verliefd te worden. Dan vindt hij zijn gelijke in Marian (Cate Blanchett), een sterke, onafhankelijke vrouw.
Bekijk de afbeelding

The Transporter (2002)

Dinsdag 26 januari om 20:30 op RTL7
Regie: Corey Yuen

Ex-militair Frank Martin leidt op het eerste gezicht als buitenlander een rustig leven in het zuiden van Frankrijk. Dit is echter maar schijn, want Frank heeft zich gespecialiseerd in het afleveren van allerhande pakjes, zonder zich vragen te stellen over de inhoud ervan. Dankzij zijn ijzeren discipline en zijn strikte regels slaagt hij erin zijn bezigheden geheim te houden voor de politie. Op een dag ontdekt Frank dat zijn laatste pakje een gekneveld, jong meisje bevat en hij heeft het er ontzettend moeilijk mee haar zomaar aan een misdaadbende uit te leveren.
Bekijk de afbeelding

Gladiator (2000)

Woensdag 27 januari om 20:30 op NET5

Keizer Antonius Marcus Aurelius heeft zijn opvolger gekozen: generaal Maximus. De zoon van de keizer, Commodus, weet dit en laat de generaal en zijn gezin na de dood van zijn vader direkt vermoorden. Maximus overleeft echter de aanslag en ontsnapt. Na allerlei avontuern wordt hij gladiator en zweert wraak op Commodus.
Bekijk de afbeelding

Rocky Balboa (2006)

Donderdag 28 januari om 22:45 op RTL7

In 1976 schreef Rocky al geschiedenis. Nu, 30 jaar later heeft Rocky Balboa (Sylvester Stallone) de bokssport voorgoed afgezworen. Toch duikt hij nog eenmaal de ring in. De meest legendarische boxer aller tijden gaat een bikkelhard gevecht aan....
Bekijk de afbeelding

Shutter Island (2010)

Vrijdag 29 januari om 21:05 op Canvas

Shutter Island vertelt het verhaal van twee politieagenten, Teddy Daniels en Chuck Aule, die naar een afgelegen eiland voor de kust van Massachusetts worden gestuurd om de mysterieuze verdwijning van een moordenares uit de vestigingachtige psychiatrische instelling voor criminelen te onderzoeken.


NieuwsFilm

meest populair