'Kong: Skull Island' wordt een wilde rit

'Kong: Skull Island' wordt een wilde rit

En moet verschillen van wat we tot nu toe gezien hebben.

Veel is er nog niet bekend over de aankomende Kong: Skull Island-film. We weten wie er in de film spelen en dat King Kong een grote rol krijgt. Maar verder nog vrij weinig. Acteur Corey Hawkins, die één van de hoofdrollen speelt, mocht in een interview met Crave Online kort ingaan op de film. Hij belooft een ”wilde, wilde rit” en iets heel ”anders van de rest”.

”Alles wat ik kan zeggen is dat de film iets wordt waarvan ik denk dat veel mensen… het wordt bijzonder. Het wordt gewoon bijzonder en het wordt leuk. Het wordt opwindend. Het neemt je mee terug naar het vroegere tijdperk van films maken. Dat is hoe het voelt om deze film te maken. Ik bedoel, we nemen op allerlei verschillende locaties op. Het wordt een wilde, wilde rit en ik hou van mijn personage.”

Meer mocht Hawkins niet vertellen over de film van regisseur Jordan Vogt-Roberts. Naast Hawkins spelen ook Samuel L. Jackson, Tom Hiddleston, John Goodman en Brie Larson rollen in de film. Kong: Skull Island zal in maart 2017 in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair