Geen Taskmaster, wel Cable in 'Deadpool 2'

Geen Taskmaster, wel Cable in 'Deadpool 2'

Althans, dit lijkt Ryan Reynolds te zeggen.

Enkele gelukkige fans waren onlangs aanwezig bij een speciale voorvertoning van Deadpool. Tijdens de screening waren ook leden van de cast & crew aanwezig, waaronder Ryan Reynolds. Aan hem werden vragen gesteld over de specifieke "Deadpool-personages" Cable en Taskmaster.

Over Taskmaster, oorspronkelijk een supervillain en tegenwoordig eerder een anti-held, liet Reynolds weten dat ze dit personage graag in Tim Millers film hadden laten zien. "We wilden hem allemaal. De studio riep ons echter terug en zei 'cha-ching.'" Het personage is eigendom van Marvel Studios en klaarblijk kost het een hoop geld om een personage uit die stal te gebruiken/lenen, als dat überhaupt al tot de mogelijkheden behoort.

Over de toekomst van Cable (afbeelding), een held en zoon van Cyclops (Scott Summers) en Madelyne Pryor (Jean Grey's kloon), is Reynolds een stuk positiever. Toen iemand uit het publiek de naam van Cable schreeuwde, zei de acteur: "Ik hoop dat je gelijk krijgt, vriend. Geloof me, we spreken erover."

Uiteraard moet het R-rated Deadpool nog wel een (financieel) succes worden. De naar verluidt redelijk goedkoop gemaakte superheldenfilm zou naar verwachting tussen de $400 miljoen en $750 miljoen gaan ophalen. Vanaf 11 februari doorbreekt Deadpool de 'vierde wand' van het Nederlandse bioscoopschermen. Hieronder weer een nieuw affiche:



NieuwsFilm

meest populair