'Captain America: Civil War'-regisseurs: "Marvel en Sony vechten nog steeds om Spider-Man"

'Captain America: Civil War'-regisseurs: "Marvel en Sony vechten nog steeds om Spider-Man"

De gebroeders Russo geven duidelijkheid waarom we nog niets van Spider-Man hebben gezien.

Begin 2015 werd bekend dat Spider-Man onderdeel zou gaan uitmaken van het succesvolle Marvel Cinematic Universe. Sindsdien komt de tweede herintroductie van Peter Parker, dit keer gespeeld door Tom Holland, steeds dichterbij. Hij zal namelijk te zien zijn in het binnenkort te verschijnen Captain America: Civil War. Toch hebben we nog 0,0 van de superheld te zien gekregen. Regisseurs Anthony en Joe Russo verklaren waarom.

In een Q&A met Collider werd aan de broers gevraagd waarom we nog niets van Hollands Spider-Man hebben gezien:



En dan komt de aap uit de mouw... De reden waarom ik het antwoord zo inleid is omdat we nog steeds in de 'deal zone' zitten. We praten nog niet over Spider-Man en zijn kostuum omdat Marvel en Sony er nog steeds uit moeten komen hoe ze het personage willen inzetten, op het promotionele vlak, op het commerciële vlak. Er zijn nog steeds complicaties als het gaat om de business deals."

Toen de deal bekend werd, was er naast gejubel ook de nodige kritiek. Bijvoorbeeld dat Spider-Man het netjes opgebouwde MCU wel eens zou kunnen gaan ontwrichten doordat Sony Pictures te veel te zeggen zou krijgen over de inbreng van Marvels bekendste superheld. Want wat als er nu al een hoop gekibbel is tijdens Captain America: Civil War van Marvel Studios, hoe verloopt dat straks bij de eerstvolgende losstaande Spider-Man film, welke grotendeels in handen is van Sony Pictures en gepland staat voor de zomer van 2017?

Aan de andere kant is het ook niet heel erg dat we nog niets hebben gezien van de rood-blauwe superheld. Nog steeds kijken heel wat mensen uit naar de nieuwe herintroductie van de geliefde spinnenman.



NieuwsFilm

meest populair