Dvd-releases week 2

Dvd-releases week 2

Met o.a. Straight Outta Compton en Southpaw.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Straight Outta Compton (2015)


In 1987 gebruikten vijf jonge mannen openhartige teksten en hardcore beats om hun frustraties en woede over hun leven in één van de meest gevaarlijke buurten van Amerika te uiten en creëerden hiermee een machtig wapen: hun muziek. Deze culturele rebellen vormden samen de N.W.A. Met hun muziek, attitude en talent vochten ze tegen de autoriteiten die hen onder de duim wilden houden. In hun teksten vertelden ze de waarheid over het leven in de hood en begonnen ze een sociale revolutie die nog steeds invloed heeft op de hedendaagse samenleving.
Bekijk de afbeelding

Southpaw (2015)


Bokser Billy Hope vraagt trainer Tick Wills om te helpen zijn carrière en leven weer op de rails te krijgen. Hij verloor zijn vrouw bij een tragisch ongeluk en zijn dochter aan de kinderbescherming. De enige manier die Billy kan bedenken? Een comeback maken in de boksring.
Bekijk de afbeelding

Unfinished Business (2015)

Regie: Ken Scott

Een hardwerkende, kleine ondernemer en zijn twee medewerkers reizen af naar Europa om de meest belangrijke deal uit hun leven te sluiten. Maar wat begon als een routine zakenreis loopt volledig uit de hand. Ze belanden onder andere op een massaal seksfetish evenement en een wereldwijde economische top.
Bekijk de afbeelding

The Transporter Refueled (2015)


Frank Martin is de beste chauffeur die er is. In The Transporter Refueled is de inzet nog groter en de technologie nog beter, maar blijven de drie belangrijkste regels bestaan: wijzig nooit de overeenkomst, vermeld geen namen en maak het pakket nooit open. Wanneer Frank wordt ingehuurd door de verleidelijke en mysterieuze Anna en haar drie sidekicks, ontdekt hij al snel dat hij erin geluisd wordt. Ze hebben zijn vader ontvoerd om zijn hulp af te dwingen bij het uitschakelen van een groep meedogenloze Russische mensenhandelaars. Gevoed door wraak zal Frank alle regels moeten breken om zijn vader te redden.
Bekijk de afbeelding

Air (2015)


Air speelt zich af in een ondergrondse, cryogene faciliteit nadat radioactieve neerslag ervoor gezorgd heeft dat het niet meer mogelijk is om adem te halen. Twee mannen zijn verantwoordelijk voor de slapende mensen die opnieuw in de maatschappij gevestigd moeten worden. Uiteraard loopt dit niet volgens plan, en dat terwijl het om de allerlaatste leefbare plek op aarde gaat.
Bekijk de afbeelding

Knock Knock (2015)

Regie: Eli Roth

Rondom het weekend zwaait de succesvolle architect en gelukkig getrouwde Evan Webber z'n vrouw en twee kinderen uit. De komende paar dagen heeft hij het rijk voor zichzelf, maar dan staan plotseling twee, doorweekte jonge meiden op zijn stoep die hulp zoeken. Ze stellen Evans steun op prijs en dienen hem de avond van zijn leven op. Wat echter leuk begint ontpopt zich tot een ware nachtmerrie.
Bekijk de afbeelding

Sinister 2 (2015)

Regie: Ciaran Foy

Sinister 2 gaat over een beschermende moeder (Shannyn Sossamon) van een negenjarige tweeling (Robert en Dartanian Sloan). Ze wonen in een afgelegen huis, een plek die ze eigenlijk zo snel mogelijk zouden moeten verlaten. James Ransone keert terug als de hulpsheriff uit de eerste film.
Bekijk de afbeelding

Ricki and the Flash (2015)


Ricki Rendazzo is een oude rockster, die met haar band The Flash in een bar in San Fernando zingt. Haar ex-man belt haar op een dag om te melden dat haar dochter Julie het moeilijk heeft. Ze is verlaten door haar echtgenoot, voor een andere vrouw. En dat is voor Ricki het moment om terug te gaan en haar dochter te helpen, die haar in eerste instantie niet bepaald met open armen ontvangt.
Bekijk de afbeelding

Testament of Youth (2014)

Regie: James Kent

Vera Brittain is een vooraanstaand journaliste, feministe en pacifiste. Testament of Youth is tevens de titel van haar biografie uit 1933, waarin een beschrijving staat van haar ervaringen tijdens de Eerste Wereldoorlog en het begin van haar weg naar het pacifisme. Tijdens de oorlog verloor Brittain haar broer en haar verloofde Roland Leigh
Bekijk de afbeelding

Schone Handen (2015)


Sylvia en Eddie leiden een goed leven in Amsterdam oud-Zuid. Ze hebben twee kinderen. De rijkdom komt van een bloeiende drugshandel, geleid door Eddie. Een brute politie-inval schudt de boel wakker en dan besluit Sylvia de boel te willen ontvluchten. Maar Eddie zal dat niet toestaan, want ze weet veel te veel.
Bekijk de afbeelding

Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015)

Regie: Fred Wolf

Als familieman Joe Dirt naar het verleden gestuurd wordt, gaat hij op een epische reis om zijn geliefden in het heden terug te vinden.
Bekijk de afbeelding

Bad Asses on the Bayou (2015)

Regie: Craig Moss

Fran Vega en Bernie Pope keren terug. Ditmaal zijn ze in Louisiana, op zoek naar een ontvoerde vriend.
Bekijk de afbeelding

The D Train (2015)


Het hoofd van een schoolreünie comité reist naar Los Angeles om de populairste gast van zijn klas op te sporen en hem ervan te overtuigen naar de reünie te komen.
Bekijk de afbeelding

American Ultra (2015)


Het leven van een stoner en zijn vriendin in een klein en slaperig stadje wordt verstoord, als zijn verleden terug komt en hem achtervolgt. De regering begint een operatie om hem uit te roeien...
Bekijk de afbeelding

The Perfect Guy (2015)


De 36-jarige Leah lijkt het ideale leven te hebben. Ze heeft een uitdagende baan en haar vriendje Dave is dol op haar, maar toch is ze nog niet helemaal tevreden. Leah wil graag trouwen en een gezin stichten, maar Dave ziet dit niet zitten, wat leidt tot het einde van de relatie. Vervolgens ontmoet Leah de knappe en charmante Carter, met wie ze al snel een relatie krijgt. Het lijkt erop dat ze de perfecte man heeft gevonden, maar Carter blijkt te mooi om waar te zijn. Zijn betrouwbare en beschermende aard verandert al snel in iets sinisters, dus Leah besluit het uit te maken. Zo verandert Leah's geliefde plots in haar grootste vijand en moet ze boven zichzelf uitstijgen om aan hem te ontsnappen.
Bekijk de afbeelding

The Paradise Suite (2015)


Een mozaïekvertelling waarin vijf verhaallijnen vervlochten raken. In de film volgen we zes mensen die al dan niet vrijwillig in Amsterdam wonen en ogenschijnlijk niets meer gemeen hebben dan een verre geboortegrond. Toch zullen ze elkaars levens onomkeerbaar beïnvloeden: op de donkerste momenten blijken liefde en vriendschap krachtige motoren om het lot te wenden.
Bekijk de afbeelding

The Final Girls (2015)


Max en haar vrienden besluiten een voorstelling van de fameuze cultfilm Camp Bloodbath bij te wonen. Daarin speelt de moeder van Max (die op jonge leeftijd kwam te overlijden) één van de hoofdrollen. Tijdens de vertoning breekt er een brand uit en belandt de groep op merkwaardige wijze in de film. Gevangen in de horrorfilm worden ze met hitsige kampbegeleiders geconfronteerd, trachten ze uit de handen van een moordenaar met een machete te blijven en proberen ze een manier te vinden om, levend en wel, thuis te komen.
Bekijk de afbeelding

Human (2015)

Cast: --

Human is een combinatie van vertellingen en luchtbeelden. Een blik op wie we tegenwoordig als samenleving zijn, maar ook wie het individu is.
Bekijk de afbeelding

Broken Horses (2015)


De banden van broederschap, de wetten van loyaliteit en de zinloosheid van geweld in de schaduw van de gevechten tussen de bendes aan de Mexicaans/Amerikaanse grens.
Bekijk de afbeelding

Extinction (2015)


Het is negen jaar geleden sinds een plaag uitbrak die mensen in bloeddorstige monsters veranderde. In het vrijwel uitgestorven stadje Harmony leven maar drie mensen: Jack (Jeffrey Donovan), zijn negenjarige dochter Lu en Patrick (Matthew Fox). De twee mannen praten niet meer met elkaar wegens iets dat tijdens de epidemie plaatsgreep. Daar komt verandering in wanneer het stadje aangevallen wordt door de monsters die zij aanvankelijk dood waanden.
Bekijk de afbeelding

Tiger House (2015)


Kelly gaat stiekem naar het huis van haar vriendje. Maar vanavond is ze niet de enige onwelkome gast. Het huis van haar schoonouders wordt al snel een angstaanjagende arena van geweld.
Bekijk de afbeelding

The Marine 4: Moving Target (2015)


Jake Carter moet een waardevol pakketje beschermen. Dat blijkt een mooie vrouw te zijn, die de geheimen van een corrupte defensiecontractant wil onthullen aan de wereld.
Bekijk de afbeelding

Tekken: A Man Called X (2014)


Lijdend aan geheugenverlies, probeert een jonge man zijn echte identiteit te achterhalen. Hij wordt tegelijk ontvoerd door een criminele bende, die hem in een meedogenloze moordenaar wil veranderen.
Bekijk de afbeelding

Galloping Mind (2015)


Een tweeling wordt gescheiden bij de geboorte. Het meisje groeit op in de middenklasse. Haar broer in een straatbende. Twaalf jaar later zien ze elkaar.


NieuwsFilm

meest populair