Foto's uit 'Bourne 5', 'The Conjuring 2', 'Money Monster' en nog veel meer!

Foto's uit 'Bourne 5', 'The Conjuring 2', 'Money Monster' en nog veel meer!

En 'Arms and the Dudes', 'The Accountant', 'The Jungle Book', 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', 'Sully' en ....

De afgelopen dagen zagen we al heel wat nieuwe foto's voorbijkomen van films die in 2016 moeten gaan verschijnen. Deze worden met name verspreid via Empire en Entertainment Weekly. Hieronder zie je een nieuwe reeks foto van het laatste filmblad.

Bourne 5
Een eerste officiële foto van Matt Damon als Jason Bourne, in de film die hij opnieuw opneemt met Paul Greengrass. De nog titelloze Bourne 5 staat gepland voor 28 juli.




Money Monster
Thriller over een gijzeling tijdens een tv-programma, geregisseerd door Jodie Foster en met onder meer Julia Roberts en George Clooney. Verschijningsdatum is 21 april.






Finding Dory
De afbeelding uit de opvolger van Finding Nemo toont twee nieuwe figuurtjes, ingesproken door Ty Burrell en Kaitlin Olson. Vanaf 29 juni draait de nieuwe Pixar-film in de bioscoop.




Deepwater Horizon
Dramafilm over de explosie op het BP-olieboorplatform in de Golf van Mexico in 2010. Mark Wahlberg speelt de rol van Mike Williams, een van de helden tijdens de ramp. Vanaf 29 september in de bioscoop.




The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist
Met opnieuw James Wan in de regiestoel en acteurs Vera Farmiga en Patrick Wilson terug voor de camera is dit het vervolg op de succesvolle horrorfilm uit 2013. Te zien vanaf 9 juni.




The Free State of Jones
Gary Ross en Matthew McConaughey komen met een film die zich afspeelt tijdens de Amerikaanse burgeroorlog, tussen 1781 en 1789. Gepland voor 7 april.




La La Land
Musicalfilm met sterren Ryan Gosling en Emma Stone, ook samen te zien in Crazy, Stupid, Love (2011) en Gangster Squad (2013). Het betreft ook de nieuwe film van Damien Chazelle, die voortreffelijk debuteerde met Whiplash. Vanaf 15 juli in de States.




Keanu
Komedie rond een gestolen kat, met Will Forte en Luis Guzmán. Vanaf 22 april in de States.




Fantastic Beasts and Where to Find Them
De Hobbit voor de Harry Potter-films. David Yates maakt van Oscarwinnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything, The Danish Girl) de magie-zoöloog Newt Scamander. Op 17 november beleeft de film de Nederlandse première.




Patient Zero
Met namen als Matt Smith, Natalie Dormer en Stanley Tucci is dit een horrorfilm over een pandemie en de zoektocht naar 'Patient Zero' en een medicijn. Vanaf 25 augustus te zien.




Arms and the Dudes
Op 10 maart gaat de nieuwe film van Todd Phillips in première, met acteurs als Jonah Hill, Miles Teller en Ana de Armas.




Batman v Superman: Dawn of Justice
Zack Snyder gaat Batman een nieuw gezicht geven, namelijk die van Ben Affleck. Te zien vanaf 24 maart.




The Angry Birds Movie
Iedereen heeft de katapult wel eens bediend en de vogeltjes laten ontploffen. Vanaf 25 mei hoef je helemaal niets te doen, anders dan de film te bezoeken in de bioscoop.




Sully
De nieuwe film van Clint Eastwood, met Tom Hanks als Chesley 'Sully' Sullenberger, de piloot die een passagiersvliegtuig veilig op de Hudson River in New York wist te landen, zonder één van zijn 155 reizigers te verliezen. Vanaf 9 september in de States.




The Accountant
Van Warrior-regisseur Gavin O'Connor en met namen als Anna Kendrick, Ben Affleck en Jon Bernthal. Een film over een beleefde accountant die een dubbelleven leidt als een huurmoordenaar. Vanaf 6 oktober in je plaatselijke bioscoopzaal.




The Jungle Book
Nieuwe blik op het ambitieuze project van Walt Disney en regisseur Jon Favreau, gemaakt op een Avatar-achtige wijze. Op 20 april in de 3D zaal. Een foto van Empire.



NieuwsFilm

meest populair