Onderlinge strijd op fraaie concept-art 'Captain America: Civil War'

Onderlinge strijd op fraaie concept-art 'Captain America: Civil War'

De Avengers gaan met elkaar op de vuist.

Nu Star Wars in de bioscoop draait, zit de promotionele campagne er grotendeels op en kan Walt Disney zich gaan focussen op de blockbusters voor 2016. Eén daarvan is uiteraard Marvel Studios' Captain America: Civil War. In de nieuwe editie van het magazine Total Film staat een spread met prachtige concept-art voor de grootse superheldenfilm.

Op de afbeelding zien we naast de vechtende Captain America (Chris Evans) en Iron Man (Robert Downey Jr.) ook onderonsjes tussen Bucky Barnes (Sebastian Stan) en Black Panther (Chadwick Boseman), Black Widow (Scarlett Johansson) en Ant-man (Paul Rudd), Falcon (Anthony Mackie) en War Machine (Don Cheadle) en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany). Hawkeye (Jeremy Renner) lijkt wat eenzaam, maar spant zijn boog om zich te mengen in het gevecht tussen zijn teamgenoot Ant-Man en Black Widow.

Klik voor een vergroting

[/url]

En een tekstloze variant:

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/d5d8e2b.jpg]

Op bovenstaande concept-art overigens opnieuw geen spoor van Tom Hollands Spider-Man. De dertiende film in het MCU van The Winter Soldier-regisseurs Anthony en Joe Russo draait volgend jaar vanaf 28 april in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscopen. Hieronder de eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair