Dvd-releases week 51

Dvd-releases week 51

Met o.a. Mission: Impossible - Rogue Nation en Fantastic Four.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Fantastic Four (2015)

Regie: Josh Trank

The Fantastic Four, een eigentijdse "re-imagining" van Marvels originele en langstlopende superheldteam, draait om vier jonge buitenstaanders die teleporteren naar een alternatief en gevaarlijk universum. Hun fysieke vorm verandert op een schokkende manier waardoor ook hun leven onherroepelijk verandert. Ze moeten als team leren samenwerken om zo hun ijzingwekkende nieuwe capaciteiten te benutten om de aarde te redden van een vroegere vriend die verandert in een vijand.
Bekijk de afbeelding

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)


Rogue Nation zorgt ervoor dat Ethan en zijn team de gevaarlijkste missie tot op heden moeten uitvoeren. Ze moeten 'Syndicate' uitschakelen, een internationale en zwaar getrainde organisatie die het gemunt heeft op de IMF, de Impossible Missions Force.
Bekijk de afbeelding

Self/less (2015)


'Selfless' gaat over een oude man die het einde van zijn leven nadert en zijn brein in een jonger lichaam laat plaatsen. Al snel komt hij erachter waar zijn nieuwe lichaam vandaan komt en moet hij vluchten voor het bedrijf dat hem het zwijgen op wil leggen.
Bekijk de afbeelding

Slow West (2015)


Jay Cavendish reist van Schotland naar Colorado om zijn droomvrouw terug te vinden. Gezien de grote gevaren nabij de Amerikaanse grens roept hij de hulp in van Silas. Hun avontuur zit vol gevaar, bedrog en geweld en het wordt Jay al snel duidelijk dat Amerika niet bepaald onschuldig is.
Bekijk de afbeelding

Wyrmwood (2014)


Het leven van de succesvolle familieman Barry wordt verwoest door een zombieapocalyps. Zijn zus Brooke wordt ontvoerd door een stel doorgeslagen mensen en er worden experimenten op haar uitgevoerd door een psychotische dokter. Samen met een andere overlevende gaat Barry op zoek naar zijn zus.
Bekijk de afbeelding

Dope (2015)


Malcolm is een jonge nerd die opgroeit in een ruige buurt in Inglewood, Californië. Hij en zijn vrienden houden van jaren '90 hiphop en dragen kleding van Cross-Colours en Z. Cavariccis, met als gevolg dat ze buitenbeentjes zijn. Op een dag wordt Malcolm door een drugsdealer uitgenodigd voor diens verjaardagsfeest. Op de betreffende avond komen hij en z'n maten in een krankzinnige situatie terecht wanneer een drugsdeal niet helemaal loopt als gepland.
Bekijk de afbeelding

We Are Still Here (2015)


Een stel gaat in een nieuw huis in het koude New England wonen. Wat ze niet weten, is dat deze woning elke dertig jaar tot leven komt en een offer eist. Zonder dat ze het doorhadden, zijn ze in een situatie terechtgekomen die hun waarschijnlijk het leven zal gaan kosten.
Bekijk de afbeelding

Bravetown (2015)


Josh is een verloren ziel met een uitzonderlijk muzikaal talent. hij gaat op een reis, en komt daarbij tegen wat hij verwachte het meest nodig te hebben. Maar dat geeft hem juist het gevoel dat de wereld tegen hem is.
Bekijk de afbeelding

The Diary of a Teenage Girl (2015)


Een tienerkunstenaar die in het San Francisco van de jaren zeventig woont, begint een affaire met de vriend van haar moeder.
Bekijk de afbeelding

Elimination Game (2014)

Regie: Jon Hewitt

In de nasleep van een gruwelijke slachting van burgers in een buitenlands oorlogsgebied, wordt de in ongenade vervallen Navy SEAL Rick Tyler veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Dan krijgt hij de kans om zijn vrijheid terug te winnen, maar in ruil daarvoor moet hij zijn leven op het spel zetten in de jacht op één van de meest meedogenloze moordenaars van de wereld.
Bekijk de afbeelding

The Man Who Saved the World (2014)


Weinig mensen kennen hem. Maar honderden miljoenen mensen zijn in leven dankzij hem. Stanislav Petrov is een gepensioneerd Sovjet-militair, die de start van een nucleaire oorlog wist te voorkomen.
Bekijk de afbeelding

Bait (2014)


Bait speelt zich af in een klein Engels plaatsje, dat achter de schermen wordt geterroriseerd door Jeremy. Hij geholpen door een mysterieuze kale man. Bex en Dawn worden ook slachtoffer van zijn daden, maar gaan ze mee in zijn plannen?


NieuwsFilm

meest populair