Nieuwe beelden 'Captain America: Civil War'

Nieuwe beelden 'Captain America: Civil War'

Promo voor Phase II-boxset toont veel leuks.

Ter promotie van de Blu-ray verzameluitgave van het Marvel Cinematic Phase II is een featurette vrijgegeven over de eerste film in Phase III, Captain America: Civil War van het regieduo Anthony en Joe Russo. In de beelden zien we enkele nieuwe flitsen uit de film, beelden van achter de schermen en wat concept-art.

Civil War trapt dus de derde fase af van het Marvel filmuniversum. Naast deze grootse team-up film krijgen we volgend jaar ook het gevoelsmatig kleinschaligere Doctor Strange te zien. In 2017, 2018 én 2019 krijgen we jaarlijks zelfs drie films te zien. Daarvan zijn Avengers: Infinity War - Part I en Part II de films waarin alle eindjes vermoedelijk aan elkaar worden geknoopt in een alles bepaalde strijd met de super slechterik Thanos. Het voor juli 2019 geplande Inhumans zou zomaar een bruggetje kunnen vormen naar Phase IV.

Maar volgend jaar dus eerst dus Civil War, waarin Chris Evans (Captain America) en Robert Downey Jr. (Iron Man) lijnrecht tegenover elkaar komen te staan door een meningsverschil over de wijze waarop de overheid invloed wil uitoefenen op de uitbarstingen van de superhelden die de wereld voortdurend redden van een nieuwe ondergang. Vanaf 28 april in de (3D/IMAX) bioscopen.


Bekijk hieronder ook een behind the scenes featurette over de after credits scène uit Ant-Man:



NieuwsFilm

meest populair