Bioscoopreleases week 49

Bioscoopreleases week 49

Met o.a. Steve Jobs en Pawn Sacrifice.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Steve Jobs (2015)


Zijn passie en vindingrijkheid zijn de drijvende kracht achter het digitale tijdperk geweest. Maar zijn drijfveren om technologie te revolutionaliseren hebben opofferingen vereist. Uiteindelijk tastte het zijn gezinsleven en mogelijk zijn gezondheid aan. In deze onthullende film worden de triomfen van een modern genie, Steve Jobs, verkend.
Bekijk de afbeelding

The Night Before (2015)


Drie jeugdvrienden komen elk jaar op kerstavond samen om helemaal los te gaan. Nu ze echt volwassen dreigen te worden, gaat het drietal nog eenmaal op zoek naar de heilige graal onder de kerstfeestjes.
Bekijk de afbeelding

Pawn Sacrifice (2014)


De Amerikaanse schaakkampioen Bobby Fischer bereidt zich voor op een legendarische wedstrijd tegen de Rus Boris Spassky.
Bekijk de afbeelding

Hallo Bungalow (2015)


Drie vrouwen werken op een vakantiepark en dat leven zijn ze goed zat. Ze besluiten de criminele eigenaar van het park te chanteren. Dat laat hij zich echter niet over zijn kant gaan.
Bekijk de afbeelding

Suffragette (2015)


De film volgt het verhaal van de vrouwen die actief waren binnen de eerste Britse feministenbeweging. Ze speelden een levensgevaarlijk kat-en-muisspel met de meedogenloze staat waarin ze woonden, met als doel stemrecht voor vrouwen af te dwingen. Het waren werkende vrouwen die er op den duur achter kwamen dat vredig verzet geen zoden aan de dijk zette. Vandaar dat ze overschakelden naar radicalere middelen en geweld, bereid om alles op het spel te zetten.
Bekijk de afbeelding

Mon roi (2015)


Na een serieus skiongeluk wordt Tony naar een rehabilitatiecentrum gestuurd. Afhankelijk van de medische staf en pijnstillers, neemt ze de tijd om te denken aan de tumultueuze liefde die ze had met Georgio.
Bekijk de afbeelding

600 Miles (2015)


Arnulfo Rubio, een jonge Mexicaan, smokkelt samen met een gringo die nauwelijks ouder is dan hem wapens vanuit Arizona naar Mexico voor een drugskartel. Arnulfo weet echter niet dat hij al een tijdje in de gaten wordt gehouden door agent Hank Harris van de ATF, een agentschap dat berucht is om hun dubieuze methodes als het gaat om de bestrijding van de Mexicaanse drugskartels. Op een dag maakt Harris echter een noodlottige vergissing waardoor Arnulfo in paniek raakt en Harris in gijzeling neemt.
Bekijk de afbeelding

Vleesverlangen (2015)


Vleesjunk Marijn (bekend als presentator van de Keuringsdienst van Waarde) probeert van haar verslaving aan vlees af te komen met een stage bij een koeienslachterij en een bezoek aan 100.000 plofkippen. Door haar biefstukje recht in de ogen te kijken hoopt ze een gezondere morele relatie op te bouwen met het lapje vlees op haar bord. Dat blijkt nog een hele emotionele, soms komisch-erotische tour, waarin ze wordt bijgestaan door een psycholoog. Terwijl Marijn dapper vordert langs de slachtlijn, vindt ze antwoorden op haar vragen bij onder andere vleesfokkers en -kwekers, geheelonthouders en de wel heel appetijtelijke chef-kok Joris Bijdendijk. Over beeldvorming, diervriendelijkheid, lust en hypocrisie.


NieuwsFilm

meest populair