Dvd-releases week 49

Dvd-releases week 49

Met o.a. Ant-Man en Self/Less.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Ant-Man (2015)


Gewapend met de buitengewone mogelijkheid om kleiner te worden, maar tegelijk wel sterker, moet oplichter Scott Lang zijn innerlijke held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak voor een nieuwe generatie dreigingen te beschermen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren, die de wereld zal redden.
Bekijk de afbeelding

Self/less (2015)


'Selfless' gaat over een oude man die het einde van zijn leven nadert en zijn brein in een jonger lichaam laat plaatsen. Al snel komt hij erachter waar zijn nieuwe lichaam vandaan komt en moet hij vluchten voor het bedrijf dat hem het zwijgen op wil leggen.
Bekijk de afbeelding

While We're Young (2014)


De carrière en het huwelijk van een ouder echtpaar wordt op z'n kop gezet als een ontwapenend jong koppel hun levens binnendringt.
Bekijk de afbeelding

Amy (2015)


Documentaire over zesvoudig Grammy-winnares Amy Winehouse. Aan de hand van niet eerder vertoonde archiefbeelden wordt een beeld gegeven van de wereld waarin Winehouse zich moest zien te redden.
Bekijk de afbeelding

5 to 7 (2014)


Brian, een aspirant schrijver, ontmoet de mooie Arielle en wordt halsoverkop verliefd. Ook al is ze getrouwd met een diplomaat (Lambert Wilson) en heeft ze kinderen, beginnen ze een liefdevolle affaire. Brian wordt heen en weer geslingerd tussen berusting en jaloezie - tussen een vader die de affaire idioot vindt en een moeder die inziet dat liefde soms zo haar eigen wegen kiest.
Bekijk de afbeelding

Hot Pursuit (2015)


Een keurige politieagent die altijd handelt volgens het boekje, moet een getuige beschermen, de sexy weduwe van een maffiabaas. De twee maken een reis door Texas, achtervolgd door corrupte politiemensen en huurmoordenaars.


NieuwsFilm

meest populair