Vrouwelijke hoofdpersoon in 'Men in Black 4'

Vrouwelijke hoofdpersoon in 'Men in Black 4'

En mogelijk speelt Will Smith er toch een rol in.

Men in Black-producent Laurie MacDonald onthulde in een interview met BBCs Newsbeat dat de aankomende revival van de franchise een ”prominente” rol gaat hebben voor een ” vrouw”. In de film is Will Smith waarschijnlijk niet te zien, al blijkt dat nog niet helemaal zeker te zijn. Dat meldde producentenpartner (en echtgenoot) Walter Parkes in hetzelfde gesprek.

Parkes ging verder nog in op de plannen voor de vierde film. ”We kijken naar de eerste drie films als een soort trilogie. We probeerden een verhaal te vertellen over die twee personages en die relatie. Het klinkt wat raar, want het is een grappige science fiction komedie, maar als je aan deze dingen werkt, probeer je een thematische basis te vinden die er aan ten grondslag ligt. Nu kijken we naar een heruitvinding, maar het is een prachtige wereld om naar terug te keren.”

Het valt ook nog te bezien of de crossover tussen 21 Jump Street en Men in Black er gaat komen. De laatstgenoemde filmreeks heeft tot nu toe wereldwijd meer dan anderhalf miljard dollar opgebracht en hoofdrollen voor Will Smith en Tommy Lee Jones.

NieuwsFilm

meest populair