Speelduur 'Star Wars: The Force Awakens' onthuld

Speelduur 'Star Wars: The Force Awakens' onthuld

En: wat is de Starkiller Base en wie is General Hux?

Er is nog wat meer materiaal rond Star Wars: The Force Awakens vrijgegeven. Zo weten we nu de speelduur van de film (2 uur, 15 minuten), zijn er wat nieuwe details rond de Starkiller Base en Domhnall Gleesons schurk General Hux en wat nieuwe TV-spots.

Laten we beginnen met de Starkiller Base. Regisseur J.J. Abrams liet weten dat deze inderdaad op de filmposter te zien is. ”Het is – en dat wordt ook zo erkend in de film – schijnbaar nog een nieuwe Death Star. Maar de mogelijkheden, hoe het ding werkt, welke dreiging er vanaf komt, is veel groter dan wat de Death Star kon. De Starkiller Base is nog een stap voorwaarts, in technologisch opzicht, en in termen van macht.”

General Hux werkt schijnbaar vanuit de Starkiller Base. Gleeson vertelde zelf dat zijn personage een air van superioriteit uitstraalt. ”Hij is behoorlijk meedogenloos. Een man van discipline, om het maar mild te stellen. Je komt niet zover in je leven tenzij je nogal meedogenloos bent.” Volgens Gleeson werken Hux en Adam Drivers Kylo Ren niet goed samen. ”Hij is het tegenovergestelde van Kylo Ren. Ze hebben een relatie, die individueel en ongewoon is. De een is sterk op andere gebieden dan de ander. Ze strijden beiden om macht.”

En dan de nieuwe TV-spot, die beelden geeft van een grote veldslag en lichtzwaardactie.



Er is ook een geinige reclame van Verizon, waarin we zien hoe BB-8 en Chewbacca (Peter Mayhew) het opnemen tegen de First Order.



NieuwsFilm

meest populair