Vin Diesel belooft meer gedans in 'Guardians Of The Galaxy Vol.2'

Vin Diesel belooft meer gedans in 'Guardians Of The Galaxy Vol.2'

De dance-off tussen Star-Lord en Ronan in het eerste deel krijgt dus een vervolg.

In de slotscène van Marvels sci-fi komedie Guardians of the Galaxy daagt het personage Star-Lord de slechterik Ronan uit tot een dance-off. Volgens acteur Vin Diesel, die in de film een paar keer "I am Groot" mocht zeggen, kunnen we in de opvolger Guardians Of The Galaxy Vol.2 meer gedans verwachten.

Op social media liet de praatgrage acteur zich weer eens gaan tijdens een live gesprek met fans en meldde dat we meer dans kunnen verwachten dan in de gemiddelde superheldenfilm. Diesel onthulde volgens Comicbook.com dat hij net James Gunns script voor Guardians Of The Galaxy Vol.2 had ontvangen, inclusief een kopie van de bijhorende soundtrack 'Awesome Mix Vol. 2'. Hij zei onder meer dat "...dansen een groot onderdeel uitmaakt van het script van Guardians of the Galaxy."[/i]

Hij zei ook dat hij onder de indruk was het het script: "Ik moet nog twintig pagina's lezen van dit geweldige script. De dank gaat uit naar James Gunn omdat hij opnieuw een geweldig script heeft gemaakt. De wereld zal deze gaan waarderen."

Op 5 mei 2017 moet Guardians Of The Galaxy Vol.2 te zien zijn in de Nederlandse bioscoop. Hieronder een stukje uit de gag reel met betrekking tot de "dance-off"-scène:



NieuwsFilm

meest populair