TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Warm Bodies en The Great Gatsby.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Warm Bodies (2013)

Zaterdag 31 oktober om 20:55 op NPO3

De film, gebaseerd op de gelijknamige roman van Isaac Marion, gaat over een existentieel getormenteerde zombie die een onwaarschijnlijke vriendschap begint met de vriendin van een van zijn slachtoffers. Het is het begin van een kettingreactie die hem en zijn medezombies zal transformeren.
Bekijk de afbeelding

The Great Gatsby (2013)

Zondag 1 november om 20:30 op NET5

Het romantische drama speelt zich af in de roaring twenties in de Verenigde Staten, toen alles economisch meezat. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Nick Carraway, die de wereld van de miljonair Jay Gatsby ineen ziet storten omdat hij geobsedeerd is zijn grote liefde Daisy Buchanan voor zich terug te winnen
Bekijk de afbeelding

The Hangover Part III (2013)

Maandag 2 november om 20:30 op Veronica

The Hangover Part III werd opnieuw geregisseerd door Todd Phillips en is het derde en laatste deel in de recordbrekende comedy-serie. Deze keer is er geen huwelijk en geen vrijgezellenfeest. Wat kan er dan misgaan? Helaas maakt de gelegenheid niet uit; waar de Wolfpack gaat, volgen problemen!
Bekijk de afbeelding

Kankerlijers (2014)

Dinsdag 3 november om 20:30 op NPO3

Op de afdeling kinderoncologie verblijven drie jongens die zich bijzonder goed amuseren. Hoewel er niet veel reden tot feest lijkt te zijn. Allemaal hebben ze kanker, maar hier gaan ze zo op hun eigen manier mee om. Ze halen grappen uit met de verpleegsters en met andere patiënten. Als op een dag Gina, een beeldschoon 16-jarig meisje in het ziekenhuis opgenomen wordt, verandert alles.
Bekijk de afbeelding

For Your Eyes Only (1981)

Woensdag 4 november om 20:30 op RTL7
Regie: John Glen

Wanneer een explosie een Brits spionageschip in de Ionische Zee tot zinken brengt, gaat ook een geavanceerd controlesysteem ATAC verloren. Omdat diverse partijen graag hun handen zouden leggen op ATAC, worden Timothy en Iona Havelock erop uitgestuurd om deze terug te halen. Deze worden echter vermoord. 007 moet de moord oplossen, ATAC terughalen en de concurrerende partijen onschadelijk maken.
Bekijk de afbeelding

Horrible Bosses (2011)

Donderdag 5 november om 20:30 op Veronica

Horrible Bosses gaat over drie vrienden die besluiten een complot te smeden om hun gruwelijke bazen een kopje kleiner te maken. De bazen worden gespeeld door Spacey, Anniston en Colin Farell.
Bekijk de afbeelding

Flight (2012)

Vrijdag 6 november om 20:30 op RTL5

In de film speelt Washington de rol van een aan alcohol en drugs verslaafde piloot die door zijn eigen schuld bijna een vliegtuig laat neerstorten. Op het nippertje weet hij zichzelf en de passagiers echter te redden van een zekere dood. De film richt zich op de pogingen van de piloot om van zijn verslavingen af te komen.


NieuwsFilm

meest populair