TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. The Cabin in the Woods, Tomorrow Never Dies en Mars Attacks.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Billy Elliot (2000)

Zaterdag 24 oktober om 21:20 op Eén

Billy is een elfjarige jongen die zonder moeder samen met zijn vader, oudere broer en oma opgroeit in een Engelse mijnwerkersstad. Het is 1984 en de mijnen worden bedreigd met sluiting. Middenin deze uitzichtsloze situatie probeert Billy te kiezen voor een eigen toekomst.
Bekijk de afbeelding

Tomorrow Never Dies (1997)

Zondag 25 oktober om 20:00 op RTL7

Mediamagnaat Elliot Carver heeft alleen nog maar de uitzendrechten in China nodig om zijn communicatie-imperium compleet te maken. De Chinezen werken echter niet mee waarop Carver een duivels plan bedenkt. Hij ontketent een oorlog tussen China en Engeland door een Brits schip tot zinken te brengen in Chinese wateren. James Bond wordt erop uitgestuurd om een derde wereldoorlog te voorkomen.
Bekijk de afbeelding

The Hangover Part II (2011)

Maandag 26 oktober om 20:30 op Veronica

The Hangover 2 gaat verder waar The Hangover ophield. Ditmaal reizen Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) en Doug (Justin Bartha) naar Bangkok, om daar het huwelijk van Stu bij te wonen. Daarbij zijn er cameo's te zien van onder andere Mike Tyson en Ken Jeong. Oorspronkelijk zouden ook Mel Gibson en Liam Neeson te zien zijn in de film, maar uiteindelijk werden hun scènes geschrapt uit de film. Daarnaast werd de trailer verwijderd uit de Amerikaanse bioscopen. Deze zou uiteindelijk te grof zijn.
Bekijk de afbeelding

Get Shorty (1995)

Dinsdag 27 oktober om 20:30 op SBS9

Chili Palmer is een gangster die in Hollywood een schuld moet zien te vereffenen voor zijn baas. Eenmaal in Hollywood doet hij wat hij altijd had willen doen: een film produceren.
Bekijk de afbeelding

Dr. No (1962)

Woensdag 28 oktober om 20:30 op RTL7

In Jamaica aangekomen om een onderzoek in te stellen naar de raadselachtige moord op een Britse geheim agent en zijn secretaresse, ontdekt James Bond dat deze moorden deel uitmaken van een groots opgezet complot. Geholpen door de CIA-agent Felix Leiter en zijn toegewijde 'Pijl van Jamaica' ontdekt James Bond het verband tussen de moorden en de bezoeken aan een geheimzinnig kunstmatig eiland, 'Crab Key' genaamd.
Bekijk de afbeelding

Mars Attacks! (1996)

Donderdag 29 oktober om 22:30 op NET5
Regie: Tim Burton

Wanneer de Aarde wordt aangevallen door vliegende schotels van Mars, houdt de hele wereld zijn adem in. Aanvankelijk lijkt de Marsiaanse missie vredelievend maar al snel blijkt het tegedeel. In het Witte Huis breekt paniek uit.
Bekijk de afbeelding

The Cabin in the Woods (2011)

Vrijdag 30 oktober om 22:15 op NPO3

Voor degenen die bekend zijn met het eerdere werk van Joss Whedon en Drew Goddard zullen de kwaliteit en intelligentie van de film niet als verrassing komen. Whedon speelde al eerder met verwachtingen en het horrorgenre in zijn series Buffy the Vampire Slayer en Angel. Hier leerde Goddard voor het eerst de kneepjes van het vak. Meteen vanaf het begin speelt het duo open kaart: de film opent in een groot instituut waar mannen in witte jassen een groots evenement voorbereiden. Welk evenement? Vijf jonge mensen die een weekend in een afgelegen hut in een groot bos gaan doorbrengen.


NieuwsFilm

meest populair