De grootste trailers: 'Ratchet and Clank', 'A Very Murray Christmas' en meer

We hebben ook nog The Boy, Collide en Race.

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van The Boy, Ratchet and Clank, A Very Murray Christmas, Collide en Race bekijken.

The Boy



Een kinderjuffrouw die door een echtpaar wordt ingehuurd om op te passen komt erachter dat hun zoon een pop is die wordt behandeld als een echte jongen. Het stel geeft haar een stel regels waar ze zich uiteraard niet aan houdt, waarna de pleuris begint uit te breken en het ernaar uitziet dat de griezelige pop misschien toch wel in leven is.

Ondanks dat jullie niet verwachten dat het een klassieker wordt, gokken jullie er wel op dat het een behoorlijke film wordt. Zoals Paulusie het mooi verwoordt: "Als ik deze trailer bekijk krijg ik het idee dat er een nieuwe Chucky op gestaan is."



Ratchet and Clank



Rachtet en Clank zijn beroemde gamepersonages. Volgend jaar april mogen we een nieuwe film rond het duo verwachten, dat het opneemt tegen de kwaadaardige alien Chariman Drek. Hij dreigt alle planeten van het universum te doden, maar als het aan het olijke duo ligt, zal dat niet lukken. Jullie verwachten een prima film. Secret1994goesFilm aan het woord: "Ziet er inderdaad wel leuk uit! "



A Very Murray Christmas



Netflix maakt deze december een Original, onder leiding van Sofia Coppola, met Bill Murray in de hoofdrol. Het uitgangspunt van de special is heel simpel: Murray speelt zichzelf. Hij is bang dat een grote sneeuwstorm roet in het eten gooit voor zijn nieuwe TV-show. Maar geluk en doorzettingsvermogen maakt dat zijn gasten allemaal binnendruppelen bij het Carlyle Hotel. Samen vieren ze een vrolijke Kerst. Daarbij passeren overigens mensen als George Clooney, Michael Cera en Miley Cyrus de revue.



Collide



Een Amerikaanse backpacker gaat voor een stel drugssmokkelaars als chauffeur aan de slag. Als een klus echter grandioos verkeerd afloopt, krijgt hij zijn werkgever plots achter zich aan en ontstaat er een achtervolging die plaatsvindt op de Duitse Autobahn. Hieronder vind je de eerste trailer. Jullie vinden het er goed uit zien, zoals M0vieFreak zegt het mooi: "Ziet er goed uit. Deze zal ik zeker bekijken."



Race



En tot slot is er nog een trailer voor een film over atleet Jesse Owens. Tijdens de Olympische Spelen van 1936 - die Adolf Hitler benutte als propagandamiddel - krijgt hij te maken met het extreme racisme van de nationaalsocialistische politiek. Ondanks dit alles sleepte de atleet toch vier gouden medailles in de wacht.



NieuwsFilm

meest populair