Speelgoed spoilers

Een speelgoed-catalogus is een goede manier om alvast het een een ander te ontdekken over komende films. De merchandise verschijnt ergens rond de release van een blockbuster en staat al enige tijd daarvoor vermeld in de overzichten van de groothandels.

De ontdekkingen gaan dan met name over het uiterlijk van bepaalde personages of voertuigen maar soms worden ook elementen van het plot bekend, zoals onlangs met het Star Wars [urlnoblank=http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=newsDetails&newsID=4518]kaartspel[/urlnoblank]. Een kleine greep...

Batman Begins
De Caped Crusader zal uiteraard in speelgoedvorm te krijgen zijn en op onderstaande foto is te zien hoe de Scarecrow (gespeeld door Cillian Murphy) er ongeveer uit gaat zien.



The Hitchhiker's Guide To The Galaxy
Een overzicht met een aantal figuren uit de verfilming van de boeken van Douglas Adams. De hoofdpersonages zijn bijna allemaal al eens te zien geweest (al moeten we voor Zaphods tweede hoofd waarschijnlijk wachten tot de film uit is), nieuw is dat er een blik is te werpen op het uiterlijk van de poëtische Vogons.

Daaronder, ook uit The Hitchhiker's Guide To The Galaxy, om alle aandacht tijdens het speelkwartier op je te vestigen: een beker, nietmachine en pen. En uit het beeldmateriaal dáár weer onder blijkt uit de naam Marvin's Gun dat de paranoïde androïde waarschijnlijk gewapend zal zijn.




Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
De meeste merchandise-verkoop zal gegenereerd gaan worden door de laatste Star Wars film, daarvan verschijnt dan ook heel erg veel speelgoed. Hieronder een LEGO-versie van de ARC-170 Starfighter, en als je meer wilt zien: klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik en klik.



NieuwsFilm

meest populair