Amanda Seyfried en Justin Long uit elkaar

Ze waren sinds 2013 een stel.

Acteurs Justin Long (Die Hard 4.0) en Amanda Seyfried (Ted 2) zijn weer vrijgezel. Dat heeft een ingewijde aan Us Weekly openbaar gemaakt. "Het is een aantal weken geleden gebeurd," aldus de bron. Over de 37-jarige man werd er onthuld: "Hij is echt kapot van verdriet." Dat is niet geheel vreemd, aangezien Long in 2014 vertelde dat ze beiden zwaar voor elkaar gevallen waren en vooruit zaten te denken op lang termijn. De insider legde verder uit: "Ze bezaten verschillende schema's en verschillende levensstijlen. Ze zijn gewoon uit elkaar gegroeid."

De 29-jaar oude Seyfried bezat al een vermoeden dat relaties en acteren lastig samenging. Tegenover Vogue verklaarde ze zichzelf in 2013: "Het maken van films vereist twee goede maanden, bestaande uit werkdagen van 12 tot 14 uur. Ik bedoel, het kan je relaties ruïneren." Doch was ze wel te spreken over Long. Ze gaf weg dat ze voor hem gevallen was in de zomer van 2013, mede door Instagram. "Iets wat hij plaatste vond ik zeer grappig. Het was een beeldschone foto van een slak, en als onderschrift stond er: 'BEWEEEEEEEG Verdomme.' Ik moest er hard om lachen, dus ik stuurde hem een bericht."

De twee bezitten een appartement in New York City, welke een waarde heeft van 1.9 miljoen dollar. Wie er momenteel verblijft is niet onthuld. Seyfried en Long waren sinds oktober 2013 een koppel. Daarvoor gingen ze respectievelijk uit met Desmond Harrington en Kate Mara.



NieuwsFilm

meest populair