'Ex Jim Carrey pleegt zelfmoord'

Het stel zou vorige week hun relatie hebben beëindigd.

De ex-vriendin van acteur Jim Carrey (The Truman Show, Bruce Almighty) is volgens TMZ overleden. De Ierse Cathriona White werd maandagavond gevonden.

De 30-jarige White zou zelfmoord hebben gepleegd, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite. Een woordvoerder van de politie kan aan de Britse krant The Independent de doodsoorzaak nog niet bevestigen. Wel dat White thuis werd gevonden. Carrey laat aan tijdschrift People weten 'diep verdrietig' te zijn door White's dood. "Ze was een oprecht vriendelijke en fijne Ierse bloem, te gevoelig voor deze aarde", schrjift Carrey.

Volgens bronnen liet White een briefje achter. Het stel zou vorige week hun relatie hebben beëindigd. White plaatste vrijdag haar laatste berichtje op Twitter, waarin ze liet weten het sociale medium te verlaten. "Ik hoop dat ik verlichting heb geboden aan mijn naasten en geliefden." De 53-jarige Carrey en White leerden elkaar in 2012 kennen op een filmset. White werkte als visagist. Ze hadden toen een paar maanden een relatie. In mei dit jaar ging het toch weer aan en werden ze regelmatig hand in hand gefotografeerd.



NieuwsFilm

meest populair