Taron Egerton frustreert 'Kingsman 2'

Eggsy moet namelijk tegelijkertijd verschijnen op de set van 'Robin Hood: Origins.'

Acteur Taron Egerton blijkt getekend te hebben voor rollen in het vervolg op Kingsman: The Secret Service en Robin Hood: Origins. Op zich geen probleem voor het talent, ware het dat de opnames in dezelfde periode plaatsvinden, meldt The Hollywood Reporter.

Aangezien Egerton eerder een contract heeft getekend met 20th Century Fox voor Kingsman: The Secret Service en mogelijke vervolgen, lijkt hij voor dit project te moeten kiezen. De opnames zouden namelijk moeten aanvangen in april 2016. De opnames voor Robin Hood: Origins starten twee maandjes eerder.

Fox zou geen water bij de wijn willen te doen en zij zullen nu in gesprek moeten treden met de producent van de Robin Hood-film. Jennifer Lawrence overkwam dit eerder bij haar verplichtingen voor de Hunger Games en X-Men-films.

Wat de situatie mogelijk zou beïnvloeden is dat Kingsman-regisseur Matthew Vaughn getekend zou hebben voor de regie van I Am Pilgrim. De opnames voor deze film moeten naar verluidt ergens in 2016 aanvangen. Uiteraard zou er ook een andere regisseur aangetrokken kunnen worden.



NieuwsFilm

meest populair