De grootste trailers 'Hardcore', 'Krampus' en meer

Het was weer een leuke week met filmtrailers.

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van Hardcore, Krampus, Demolition, The Program en Our Brand is Crisis bekijken.

Hardcore



De best bekeken trailer die we deze week plaatsten is van de film Hardcore. In deze bijzondere actiefilm zien we alles wat gebeurt door de ogen van hoofdpersoon Henry. Het is dus een heuse first-person shooter. Rebel1984 vindt het er leuk uit zien, maar is "benieuwd of het first person wel echt goed voor een film is."



Krampus



Omdat de feestdagen traditioneel ruzies en ellende inhouden, besluit de jonge Max geen Kerst te vieren. Maar dat leidt tot de woede van Krampus, een monster dat het op ongelovigen oorzien heeft. Daarop wordt Max zijn ietwat labiele gezin belegerd door het monster, waarop ze moeten samenwerken om te overleven. Maar of ze dat wel kunnen? M0vieFreak heeft er in elk geval wel zin in: "Weer wat anders dan een vrolijke kerstfilm. "



Demolition



Demolition draait om een jonge bankier, gespeeld door Jake Gyllenhaal. Zijn leven veranderd drastisch als zijn vrouw op tragische wijze overlijdt. Het is aan een alleenstaande moeder om hem uit het slob te trekken. David1 ziet de film wel zitten: "Dit lijkt me wel wat. Alleen al om Jake. Wat een geweldige acteur is hij toch, hè."



The Program



In biopic The Program wordt gekeken naar één van de beste wielrenners ooit: Lance Armstrong. In 2012 bekende hij doping gebruikt te hebben tijdens de Tour de France, waarop hij zijn zeven titels moest inleveren. Deze biopic kijkt naar de racer tijdens zijn terugkeer, na een succesvolle strijd tegen kanker. Glennekeeeee aan het woord: "ziet er nogal standaard uit maar die glimps van de scènes waarin er gereden word op de fiets intrigeren me wel hoop dat die echt top zijn zodat er ooit eens een film over de beste renner aller tijden gemaakt kan worden."



Our Brand is Crisis



In het politiek getinte drama Our Brand is Crisis trekt de Boliviaanse presidentskandidaat een Amerikaans team van adviseurs aan, met onder meer de briljante strateeg Jane Carville. Met deze klus tracht de welvaren Jane af te rekenen met haar verleden. Ze krijgt namelijk de mogelijkheid om het op te nemen tegen haar oude aartsrivaal Pat Candy, die de oppositie coacht.



NieuwsFilm

meest populair