Robin Wright en Ben Foster annuleren opnieuw hun verloving

Ze zijn voor de tweede keer uit elkaar gegaan.

Entertainment News berichtte zaterdag dat het acteurskoppel bestaande uit Robin Wright en Ben Foster niet meer van toepassing is. De twee, die een knipperlichtrelatie hanteerden, hebben maanden geleden, in stilte, hun tweede verloving opgezegd.

De oud-geliefden, die elkaar in 2011 leerden kennen tijdens de opnames van Rampart, gaven in januari 2014 voor het eerst aan te gaan trouwen. De verloving werd tien maanden laten verbroken wegens diverse redenen, waaronder drukke werkschema's en leeftijdsverschillen: Wright nadert de 50 en de Alpha Dog-acteur wordt binnenkort 35 jaar.

Begin dit jaar, wederom in januari, herenigde het tweetal tijdens de Golden Globes. De verzoening heeft echter zijn vruchten niet afgeworpen, aangezien ze het wederom voor gezien houden. Waarom ze deze keer een punt achter hun relatie zetten, heeft Entertainment News niet vermeldt. Als de plannen standhielden zou Wright voor de derde keer gaan trouwen. Van 1986 t/m 1988 was ze met acteur Dane Witherspoon gehuwd en vanaf 1996 tot aan 2010 met Sean Penn. Met de laatstgenoemde deelt ze een 22-jarige zoon en een 24-jarige dochter.



NieuwsFilm

meest populair