Terrence Howard is wederom een alleenstaande man

Tijdens de afgelopen zomer zette zijn 3e vrouw, Miranda Pak, een punt achter hun huwelijk.

Is vier keer scheepsrecht? Acteur Terrence Howard (Prisoners) is naar verluidt alweer gescheiden van zijn vrouw, Miranda Pak. De twee trouwden eind 2013 en kregen in juni hun eerste kind, zoontje Qirin Love.

De New York Daily News meldt dat ze wettelijke documenten in ontvangst hebben gekregen waarin staat geschreven dat Miranda al in maart de echtscheiding aanvroeg. Haar reden was "onverzoenbare verschillen" en daarnaast berichtte ze dat het koppel al een half jaar niet in hetzelfde huis woonde.

Het zit de 47-jarige Howard niet mee wat betreft huwelijken. De verbintenis met Pak was namelijk al zijn derde. Voorheen trouwde hij in 1989 met Lori McCommas (met wie hij twee dochters en een zoon heeft gekregen) en in 2010 met Michelle Ghent.

Met de laatstgenoemde verkeert Howard nog steeds in een gruwelijke juridische strijd. Onder "extreme dwang" zou hij een document met haar ondertekend hebben, wat er voor zorgt dat de acteur maandelijks een bedrag van 5.800 dollar aan onderhoudsverplichtingen aan Ghent moet afstaan, plus een deel van het geld dat hij met de tv-serie Empire verdient. Naar verluidt ondertekende hij het document, omdat Ghent anders het gerucht zou verspreiden dat Howard een SOA heeft. Ook zou ze een seksvideo in haar bezit hebben, waarop de man met een andere vrouw te zien is.



NieuwsFilm

meest populair