Kate Mara's vader waardeert haar nieuwe kapsel niet

De actrice moest het kortwieken voor een filmrol.

Het zat Kate Mara afgelopen week niet mee. Haar nieuwste film, Fantastic Four, werd behoorlijk zwak ontvangen, ze ervoer samen met collega's Miles Teller, Michael B. Jordan en Jamie Bell een aantal ongemakkelijke interviews en nu is haar kapsel ruimschoots in het nieuws terug te vinden. Het onderwerp kwam eerst naar voren tijdens één van de eerdergenoemde vraaggesprekken.

De acteurs, die de Marvel-superhelden belichamen, werden door radiopresentator Steven J. Rickman met vreemde vragen bestoken, waarvan sommige zelfs racistisch overkwamen. Uiteraard sprak hij ook de 32-jarige actrice aan op haar nieuwe kapsel. "Je bent ongelofelijk heet," knalde Rickman er uit. "Waarom heb je, je haar geknipt? Het was prachtig."

Mara antwoordde: "Het spijt me. Ik weet dat je het niet leuk vind. Dat kan ik aan je zien." Dat gaf Rickman niet toe: "Je ziet er geweldig uit met zowel kort als lang haar, maar het lange haar was uitstekend." Vervolgens legde ze uit dat de haarlokken eraf moesten voor een rol in een nieuwe film. "De makers vroegen dat aan me. Ik ben een actrice. Ik moet als een kameleon zijn."

Hoewel vader Timothy Mara trots is op de carrières van zijn dochters Kate en Rooney (The Girl with the Dragon Tattoo), kon hij de transformatie niet appreciëren. De House of Cards-actrice verklaarde zichzelf: "Ik heb vele leuke dingen gehoord over mijn haar. Eentje daarvan was lichtelijk negatief. Ik had een berichtje naar mijn vader gestuurd, 'Ik mis je.' Hij schreef terug: 'Ik mis je haar.' Dus bedankt, pap!"

Mara zelf is er wel over te spreken, of ze het nou voor een rol deed of niet. Er is zelfs een kans dat ze het zo een tijdje laat staan. "Ik hoef het nu niet te wassen. Ik hoef het niet te borstelen. Ik vind het geweldig."



NieuwsFilm

meest populair