De grootste trailers: '13 Hours', 'Beasts of No Nation' en meer

En verder Black Mass, J. Kessels en The 33.

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van 13 Hours, Beasts of No Nation, Black Mass, J. Kessels en The 33 bekijken.

13 Hours



Begin 2016 komt er een nieuwe film van regisseur Michael Bay uit. Ditmaal geen vechtende robots, maar een spektakel rond de pogingen van zes beveiligers om aanvallen van terroristen in Benghazi af te slaan. De film is gebaseerd op het boek 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi en staat te boek als een actiethriller. De reactie van Nooffencetaken was wellicht het meest sprekend: "Ziet er weer gelikt uit."



Beasts of No Nation



Netflix brengt hoogstwaarschijnlijk volgend jaar de film Beasts of No Nation uit, waairn Idris Elba de hoofdrol speelt. Centraal staat de jongen Agu, die gedwongen wordt zich bij een militantengroep te voegen. Agu is bang voor zijn commandant en diens handlangers en ziet zijn jeugd voorbij gaan in een land dat wordt verscheurd door de oorlog. DeMuizenkoning aan het woord: "Heftige trailer, ziet er goed uit, ben benieuwd!"



Black Mass



Black Mass is het verhaal van Whitey Bulger, één van de beruchtste criminelen uit de geschiedenis van de Verenigde Staten. Maar hij wordt informant van de FBI, om een concurrerende maffiafamilie die actief is in zijn grondgebied aan te pakken. Goov25 reageert helder: "Een sterrencast (hoewel dat niet alles zegt, zie Out Of The Furnace) en een uitstekende Johnny Depp. Deze ga ik zeker kijken."



J. Kessels



Literair pulpschrijver Frans reist samen met zijn favoriete romanpersonage J. Kessels van Tilburg naar de Hamburgse Reeperbahn. In hun oude Amerikaanse roestbak gaan ze op zoek naar een frikadellenhandelaar die vreemdgaat. Als ze een lijk in hun achterbak ontdekken, wordt de zoektocht op een ander spoor gezet.



The 33



Het verhaal van de 33 Chileense mijnwerkers die gedurende meer dan twee maanden ondergronds vast zaten in een koper- en goudmijn moest wel verfilmd worden. Hun verhaal werd zo breed uitgemeten in de media... Vorige week was er de eerste trailer. Glennekeeeee is er niet helemaal gerust op dat de film goed wordt: "Dubbele gevoelens bij de trailer wel. [...] Maar op het eerste zich zo het zo maar een mainstream-gedoe kunnen worden die boordevol cliché's zit."



NieuwsFilm

meest populair