€512,60 FilmTotaal actie Azie


De actie die we hadden opgestart om geld op te halen voor de slachtoffers van de zeebeving in Azië heeft in totaal €512,60 opgebracht. Een fantastisch bedrag waar we best trots op zijn.

Velen hebben gisteren ongetwijfeld gemerkt dat vanaf een uur of twee de website nauwelijks meer bereikbaar was. Zonder dat we er enig moment bij hebben stilgestaan heeft ons plan om 1 cent per IP-adres te geven een enorme kettingreactie in gang gezet. Meer dan 40.000 mensen hebben de speciale actiepagina bezocht, een aantal waar wij niet op gerekend hadden. Want, in tegenstelling tot wat sommigen denken, zwemmen wij absoluut niet in het geld en is dit een hoog bedrag voor onze beperkte kas (we zijn helaas geen Ilse). Maar belofte maakt schuld en bovendien moeten we niet zeiken want ons huis staat er nog. Het gehele bedrag wordt gestort op giro 555 en uiteraard kun je binnenkort het afschrift als bewijs verwachten.

Wij willen graag nog onze speciale dank uitspreken naar Easyhosting onze hostingprovider. Zij hebben ons echt fantastisch geholpen om de site zo goed en kwaad als het ging in de lucht te houden.

Als laatste willen we iedereen bedanken die gisteren de site bezocht heeft en daarmee gezorgd heeft voor deze ruim 500 euro voor Azië.

NieuwsFilm

meest populair