Daniel Radcliffe aan de slag als receptionist (video)

Een uur lang verving hij de plaatselijke receptioniste van Nylon magazine.

Wat begon als een bezoek bij Nylon magazine, eindigde in een amusante grap voor acteur Daniel Radcliffe. Samen met de receptioniste van het pand, Lauren Adler, bracht de 25-jarige een lolletje tot stand waarbij het personeel het haasje was. Zo vaak komt het ten slotte niet voor dat een bekende filmster plotseling als receptionist optreedt.

Het was niet de bedoeling dat de Harry Potter-acteur eenvoudigweg één uur lang glimlachend op zijn kont zou zitten en men aan het blozen en lachen kreeg. Hij moest ook daadwerkelijk functioneren als receptionist, hoewel dat enigszins belabberd voor hem uitpakte. Een simpele taak als de wc-sleutel overhandigen en collecteren verliep al wankelend. Andere opgaven, zoals het aannemen van pakketten en het vinden van zegels maakten van hem ook een radeloos man.

Aan het einde van de onderstaande video daagt zanger Joe Jonas ook eventjes op, die eveneens een afspraak met Nylon magazine had. In plaats van Radcliffe te begroeten speelde hij onderduims het spelletje mee.



NieuwsFilm

meest populair