Josh Hartnett verwacht eerste kind met Tamsin Egerton

Inmiddels is het acteurskoppel twee jaar samen.

Josh Hartnett, momenteel te bewonderen in de tv-serie Penny Dreadful met Timothy Dalton en Eva Green, zal vader worden. De woordvoerder van de 36-jarige Amerikaan onthulde dit tegenover Entertainment News. Hartnetts vriendin, model/actrice Tamsin Egerton, is in verwachting van hun eerste kind.

Hoewel Hartnett eerder heeft aangegeven dat het voor 'n jonge acteur niet slim is om een romantische relatie met zijn tegenspeelster aan te gaan, heeft hij dezelfde stunt wederom uitgevoerd. Vijf jaar geleden, toen hij The Lovers opnam, ontmoette hij de Engelse Egerton. Het was echter pas in 2013 dat hun liefdesleven zichtbaar werd. Dit komt dan ook grotendeels omdat de Black Hawk Down-acteur zijn leven zo veel mogelijk privé wilt houden.

"Ik heb doelbewust niet te veel over mijn persoonlijke leven weggegeven, omdat ik vind dat mensen het voor niets weggeven. Als je te veel tijd spendeert aan het trekken van aandacht, zodat mensen geïnteresseerd raken in je privéleven, dan verlies je je eigendomsrecht erover. Daarom zorg ik ervoor dat mijn leven het mijne is. Ik was destijds niet een domme knul. Ik behoedde mezelf een klein beetje tegen deze industrie. Ik bespeurde al snel wat het met mensen kon doen."

NieuwsFilm

meest populair