Jeremy Renner geeft geen donder om Google zoekresultaten

'Jeremy Renner gay' zou dikwijls voorkomen.

In de juli/augustus uitgave van Playboy zal acteur Jeremy Renner (Mission: Impossible - Rogue Nation) het één en ander bespreken, waaronder het effect van zijn gezichtsuitdrukkingen, de eerste keer dat hij met iemand naar bed ging en zijn onuitputtelijke liefde voor dochter Eva. Een ander nieuwtje waarover hij sprak was zijn seksualiteit. Volgens de 44-jarige Renner zouden Google-gebruikers er veel naar researchen, hoewel de één serieus is en de ander het doet om dubieuze redenen.

"Wanneer ik mezelf google, dan is het eerste wat naar voren komt: 'Jeremy Renner gay.' Ik dacht: 'Oh, nu ben je er dus. Nu ben je een grote filmster.' Uiteindelijk kan het me niets schelen, als mensen dat willen denken, lezen of daar om willen geven."

Hij vervolgt resoluut: "Je mag verdomme zeggen wat je wil over mij. Kijk eens waar we nu zijn, sociaal gezien - gigantische sprongen vooruit dan waar we begonnen zijn. Dat is iets geweldigs. Om te suggereren dat het negatief is om homo te zijn, een perversiteit of wat dan ook... Dat begrijp ik niet. Zou men dan niet wensen dat we in een wereld leefden zonder vooroordelen, waar mensen niet te schande worden gemaakt en in een categorie geplaatst worden?"



NieuwsFilm

meest populair