Brad Pitt en Angelina Jolie doen thee in het Kensington Palace

Ze waren door Prins William en Kate Middleton uitgenodigd.

Mr & Mrs. Smith-sterren Brad Pitt en Angelina Jolie kunnen weer wat van hun loodjeslijst afstrepen. Afgelopen vrijdag kwamen ze per vliegtuig 's ochtends vroeg in Londen aan, omdat de 40-jarige actrice/regisseuse enkele belangrijke afspraken heeft als Speciaal Gezant van de VN. Zo werkt ze bijvoorbeeld aan buitenlandse humanitaire zaken en tracht ze een eind te maken aan seksueel geweld in oorlogsgebieden. Aangezien Jolie echter pas maandag van start gaat met deze affaires, kon ze tijd vrij maken voor een theebezoekje bij het Kensington Palace.

Hoewel de kinderen ook mee naar Londen waren gegaan, besloot het acteurskoppel met zijn twee te gaan. Volgens bronnen waren Pitt en Jolie door prins William en Kate Middleton uitgenodigd voor een geheime samenkomst. Hier werd uiteraard niets over losgelaten, wel vertelden insiders hoe de ontmoeting verliep. Het was ten slotte een nieuwe ervaring voor alle vier.

Het royale koppel zou ontzettend opgewonden zijn geweest. "Iedereen ging prachtig met elkaar om. Brad en Angelina spendeerde meer tijd met de hertog en hertogin dan ze hadden ingepland. Ze bleven uiteindelijk een paar uur." Brangelina arriveerde niet zonder lege handen. Ze zouden een speciaal cadeau hebben meegenomen om de geboorte van prinses Charlotte te vieren, die in mei ter wereld kwam. Prins George woonde het theebezoek later bij.

NieuwsFilm

meest populair