Channing Tatum over 'G.I. Joe': "Ik haat die film."

Hij werd door Paramount Pictures geforceerd om in de actiefilm te spelen.

Verfilmingen van boeken, strips en games zorgen er altijd voor dat we ons hart vasthouden. Vooral rondom gameverfilmingen zijn er volgens de massa nog niet genoeg prenten uitgekomen die aantonen dat, dat een goed idee is. De film G.I. Joe: The Rise of Cobra was daarentegen gebaseerd op de gelijknamige speelgoed franchise, welke ook in animatieseries en stripboeken resulteerde. Reacties over de film van Stephen Sommers zijn altijd gemixt geweest. Sinds eergisteren is er weer één bijgekomen die de creatie niet kan uitstaan: hoofdrolspeler Channing Tatum.

Tegenover radiopresentator Howard Stern onthulde hij zijn problemen met de film. "Ik zal eerlijk zijn, ik heb een verdomde hekel aan die film. Ik haat die film. Ik werd gedwongen om hem te maken. Na 'Coach Carter' tekende ik een contract voor drie films. Als jonge acteur zeg je dan: 'O mijn god, dat klinkt geweldig! Ik zal het doen!' Op een gegeven moment kreeg ik andere banen aangeboden, gebeurden er dingen waar ik enkel van kon dromen, en opeens belde de studio op. Ze zeiden: 'Hé, we hebben een film voor je. We sturen het script naar je toe.' En dan blijkt het 'G.I. Joe' te zijn."

Het idee was Tatum's hinderpaal niet. Hij groeide zelfs op met het kijken van de animatieserie. Maar: "Het script was niet erg goed. Ik wilde niet aan iets gaan werken wat ik slecht achtte, en ik wist ook niet of ik 'G.I. Joe' zelf wilde spelen." De 35-jarige Amerikaan had gevraagd of hij Snake-Eyes mocht invullen, maar dat zag de studio niet zitten. Uiteindelijk erkent hij wel hoe gelukkig hij is geweest. "Ze hadden me ook... Weet ik het, 'Scream 5' kunnen geven. Ik ben gezegend en heb geluk gehad dat ik aan de film mocht werken. Het was zo erg nog niet. Helaas was het geen optie. Ik moest het doen of ze zouden me aanklagen."



NieuwsFilm

meest populair