Charlie Sheen noemt Denise Richards een waardeloze moeder

Daarnaast plaatste hij een maffe donderpreek waarop Richards vriendelijk reageerde.

Zondag schonken de meeste mensen hun vader een cadeau en of een zoen, acteur Charlie Sheen achtte de dag des Vaders een mooi moment om de moeder van zijn twee dochters, Denise Richards, in de schijnwerpers te plaatsen. Echt aangenaam was het hoogstwaarschijnlijk niet.

Naar verluidt zou hij de 44-jarige Richards hebben gevraagd of de kinderen met hem mee mochten naar Mexico. Aangezien hij niet in de buurt van zijn kinderen mag komen zonder toezicht, zal ze het idee hebben neergeschoten. Zijn reactie op Twitter? "Brooke Mueller is een sexy rockster, die ik aanbid. Denise Richards is een ontrouwe, achterhaalde, schandalige big. Fijne Vaderdag!" Mueller is eveneens een ex van Sheen en heeft daarnaast zijn 6-jaar oude tweelingzonen gebaard, Bob en Max.

Sheen, die bijna een Abraham is, was met Richards van 2002 t/m 2006 getrouwd. Hij verwijderde al vrij snel zijn haatberichten, maar maakte daarna plaats voor (wat hij noemt) een publieke brief aan de media. Deze valt werkelijk niet te vertalen, zelfs niet voor de Engelstaligen, vandaar het origineel hieronder.



Richards Twitterde desondanks jegens Sheen op vrolijke wijze: "Een fijne reis in Mexico toegewenst! De kinderen zijn teleurgesteld dat je er niet kon zijn voor Vaderdag. Hey, we vieren het wel wanneer je terugkomt!" Later plaatste ze ook nog een link naar een ander bericht, dat kennelijk een verwijzing was naar de nijdigheid van Sheen. "Hoe minder je op negatieve mensen reageert, hoe meer vreedzamer je leven zal worden. Negatieve mensen hebben een probleem voor elke oplossing. Negeer ze, als je kan."



NieuwsFilm

meest populair