Colin Farrell was ooit verdachte in poging tot moord-zaak

Politieagenten dachten dat hij iemand had afgetuigd en diens huis in de hens had gestoken.

Tijdens een bezoek aan de Tonight Show met Jimmy Fallon, kwam er een bijzonder verhaal van acteur Colin Farrell (In Bruges) aan het licht. Samen met collega Vince Vaughn (The Internship) was hij langsgekomen ter promotie van het tweede seizoen van True Detective. Presentator Fallon was benieuwd naar het criminele verleden van de twee acteurs en het was de 39-jarige Ier die onthulde dat hij ooit eens door de politie in hechtenis genomen was vanwege een poging tot moord.

ging hij in alle ernst verder. Volgens Farrell was de accusatie behoorlijk ongemakkelijk. "Ik was in Sydney, Australië toen de politie me aanhield en een sketch van de dader liet zien die een andere meneer trachtte te vermoorden. Hij had hem ernstig toegetakeld in zijn eigen appartement, die in brand gestoken en daarna ervandoor gesneld. De beeltenis leek op mij. Ze vroegen: 'Wat vind je van de afbeelding?' En ik zei: 'Ik denk dat ik in de problemen zit.'"

Hilarisch genoeg werd Farrell dankzij een vriend vrijgesproken, zij het niet helemaal fatsoenlijk. "Ik was zo'n zes uur op het politiebureau en mijn vriend hield, goddank, een dagboek bij. Er stond in geschreven dat wij die avond, rond de tijd van de misdaad, aan de andere kant van de stad waren bij een feestje... We deden XTC."



NieuwsFilm

meest populair