Arnold Schwarzenegger gaat als Terminator de straat op (video)

Hij nam mensen onwillekeurig in de maling voor een goed doel.

Als er een iconische rol is waaraan acteur Arnold Schwarzenegger zijn faam te danken heeft, dan is het wel de Terminator. Zijn laatste verschijning als de vrijwel onverwoestbare machine was in 2003 met Terminator 3: Rise of the Machines. Sindsdien is de franchise verder uitgegroeid in stripboeken, tv-series en een vierde film. De meesten van jullie zullen wel weten dat Arnie wederom zal optreden als de T-800 in Terminator: Genisys, welke over drie weken uit zal komen.

In samenwerking met Omaze, een instelling die met liefde dromen ziet uitkomen, maakte de 67-jarige Oostenrijker de onderstaande clip. We zien de acteur opgewekt rondlopen als de Terminator terwijl hij op vermakelijke wijze mensen op de boulevard in Hollywood benadert en individu's in het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds aan 't schrikken maakt.



Zoals hij aan het eind van 't filmpje vermeldt, wilt Arnold graag dat men de 'After-School All-Stars'-instantie steunt met een donatie. De organisatie streeft ernaar om schoolkinderen veiligheid te bieden en te helpen met slagen. Het doneren, wat je hier eventueel kan doen, komt met 'goedmakertjes.' Zo kan je bijvoorbeeld kans maken om met de oud-Governator naar de première van Terminator: Genisys te gaan, hem op de rode loper accompagneren en gezellig op de foto gaan.

NieuwsFilm

meest populair