Richard Armitage: "The Hobbit maakte me nerveus"

"Je weet wat er gaat komen," aldus de Britse acteur.

Richard Armitage (Into The Storm, Captain America: The First Avenger) was heel nerveus of hij wel op de juiste manier zijn karakter in de films van The Hobbit wist te eren. De Britse acteur speelt Thorin Oakenshield in de trilogie van Peter Jackson.

"De laatstse scene die hij, Thorin, heeft met Bilbo was... het is een van die scenes waarvan je weet dat hij eraan komt, op het moment dat je je contract ondertekend, zeker als je het boek al hebt gelezen," aldus Richard Armitage. "Ik was heel enthousiast over de scene, maar daarnaast ook heel nerveus. Je moet het goed doen, je moet je karakter eren."

"Mijn laatste scene was de scene met Azog. Dat was mijn laatste shot, een close-up van die scene," wist hij zich te herinneren. "Het was interessant om dit te spelen, het was het laatste moment in Thorin zijn leven. Een moment van opluchting en angst voor Thorin."

De verlengde editie van The Hobbit: The Battle of the Five Armies zal een aantal scenes laten zien die helaas uit de film moesten worden verwijderd. Richard is blij dat mensen deze scenes eindelijk krijgen te zien. "Ik ben heel enthousiast dat de stukken, die in de film missen, gezien kunnen worden in de verlengde editie."

NieuwsFilm

meest populair