Eerste trailer Steven Spielbergs 'Bridge of Spies'!

Opnieuw werkt de legendarische filmmaker samen met Tom Hanks.

Via de Facebook-pagina van de film is gisteren de eerste poster verschenen van Steven Spielbergs oorlogsfilm Bridge of Spies. Als klap op de vuurpijl is vandaag ook de teaser trailer verschenen van de film die zich afspeelt tijdens de Koude Oorlog.

Opnieuw werkt Spielberg samen met acteur Tom Hanks. Samen maakten ze al Saving Private Ryan (1998), Catch Me If You Can (2002) en The Terminal (2004). Begin volgend jaar zien we of de heren weer wat Oscars in de wacht weten te slepen.

Dit keer speelt Hanks de rol speelt van James Donovan. De oorlogsfilm is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Gary Powers, een piloot die in 1960 een internationaal incident veroorzaakte naar aanleiding van een ongeluk met een U-2 spionagevliegtuig. Het verhaal focust zich onder meer op de advocaat Donovan (Hanks) die hem probeert vrij te krijgen.


Naast Hanks zien we onder meer ook Amy Ryan, Billy Magnussen en Eve Hewson. Vanaf 15 oktober is Bridge of Spies, met een script van Joel en Ethan Coen te zien in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair