Filmen van 'Spectre' veroorzaakt boze bewoners in Londen

Opnieuw is er sprake van boze bewoners in de wijk waar momenteel een scene van 'Spectre' wordt gefilmd.

Het filmen in Londen van Daniel Craig's nieuwe James Bond avontuur 'Spectre' heeft opnieuw gezorgd voor boze buurtbewoners.

De bewoners van appartementen aan Millbank, vlakbij Tate Gallery, hebben onlangs een e-mail ontvangen waarin werd aangekondigd dat de nieuwe James Bond film enkele scenes zal opnemen in hun buurt. Deze opnames zullen plaatsvinden van 6 tot 8 juni en van 13 tot 15 juni. Ook werd in de e-mail gemeld dat er lichten en generatoren zullen worden gebruikt en dat de crew in de avond zal beginnen met de opnames. Deze opnames staan gepland van 18:00 uur tot 07:00 uur.

Enkele ontvangers van deze e-mail hebben zelfs aangegeven dat er werd gevraagd om voor zo min mogelijk geluidsoverlast te zorgen. Buurtbewoners zijn niet blij met deze planning en klachten stromen binnen bij de organisatie.

Enkele weken geleden werd er ook al geklaagd over de overlast die veroorzaakt werd door opnames van Spectre in een andere buurt. En afgelopen zondag werden enkele straten afgesloten in de buurt van Trafalgar Square, The Mall en Whitehall. Buurtbewoners klaagde toen over het geluid van een overgaande helikopter voor de opnames van het nieuwe Bond avontuur.



NieuwsFilm

meest populair