George Clooney zegt 'nee' tegen plastische chirurgie

Iedereen moet ouder worden accepteren volgens de acteur.

De gelukkig getrouwde George Clooney vindt dat iedereen het ouder worden moet accepteren. Ook moet iedereen leren werken met wat ze hebben. "Niemand is perfect," aldus de acteur.

Tijdens een interview met BBC's Radio 4 maakte George bekend dat hij tegen plastische chirurgie is bij mannen. "Het maakt ze alleen maar ouder," vertelde de acteur. "Ik ben er niet aan begonnen en dat is wel te zien. Ik vind het geen probleem en geen optie. Het is gewoon onzin, eerlijk gezegd.."

"Je hebt twee opties in het leven, wordt ouder of ga dood," grapte de acteur. "Naar mijn idee kan je er niet jonger uit zien. Je moet gewoon proberen om er op je best uit te zien, ongeacht je leeftijd, en je moet je er gewoon niet druk om maken."

De Ocean's Eleven-acteur geeft wel toe dat het inderdaad voor vrouwen moeilijker is. "Het is voor actrices inderdaad moeilijker door de mening van het publiek. Ook doen studio's tegenwoordig moeilijk over hoe je eruit ziet, maar ze moeten maar zo denken.. we worden allemaal ouder en je moet er gewoon niet tegen gaan vechten. Je bent mooi zoals je bent."



NieuwsFilm

meest populair