Bumblebee krijgt waarschijnlijk 'Transformers' spin-off

Op naar een Transformers Cinematic Univerese.

Tijdens de Global Consumer Conference heeft Brian Goldner, baas van Hasbro, onthuld dat één van de spin-offs in de Transformers-filmfranchise zich mogelijk gaat focussen op de Autobot Bumblebee.

Volgens TFW2005.com zei Goldner onder meer het volgende: "We kunnen ons voorstellen dat er meerdere Transformers-films gaan verschijnen. Niet alleen in de huidige reeks, maar ook spin-offs die zich focussen op belangrijke robots die geliefd zijn over de gehele wereld. Iedereen kent Bumblebee, de gele Camaro... Eerder bekend als de gele Volkswagen Kever. Hij is geliefd bij vele kinderen wereldwijd. We kunnen verhalen vertellen over Bumblebee en andere figuren. We werken aan een geheel nieuwe insteek rond onze comics, tv-shows, digitale games en vertalen dit naar de Transformers-films."

Dit bericht volgt op het gerucht van gisteren. Er zou namelijk ook een prequel in de maak zijn met de titel Transformers One. Deze zou zich moeten afspelen op Cybertron, de thuisplaneet van de Transformers.

Naar verwachting krijgen we in 2017 sowieso nog een vijfde Transformers van regisseur Michael Bay. Transformers: Age of Extinction-hoofdrolspeler Mark Wahlberg zou nog een contract hebben voor een aantal films.



NieuwsFilm

meest populair