'Fast & Furious 8' rijdt Manhattan binnen

Keert het achtste deel terug naar zijn roots?

Zoals eerder bekend werd, maakt Universal Pictures vaart met de opvolger van de kaskraker Fast & Furious 7. Enige tijd terug onthulde de studio al de verschijningsdatum, 14 april 2017, en in een interview liet hoofdrolspeler Vin Diesel weten dat de film zich weer (volledig) afspeelt naar de States, en wel in New York. Dit heeft hij nu bekrachtigd via Instagram.

Onderstaande door Diesel gedeelde afbeelding onthult dat het achtste deel in de financieel zeer succesvolle reeks zich gaat verplaatsen naar Manhattan, één van de vijf stadsdelen van New York. Mogelijk wordt er teruggegrepen op het bronmateriaal van de eerste film The Fast and the Furious uit 2001, een artikel uit het Amerikaanse magazine Vibe. Hierin werd ingegaan op de illegale straatraces in New York City.

#TorettoTuesday

Een foto die is geplaatst door Vin Diesel (@vindiesel) op


Voorlopig is er nog geen regisseur aangetrokken. De terugkeer van de cast van de vorige delen lijkt een inkoppertje, uiteraard minus wijlen Paul Walker. James Wans Furious 7 staat ondertussen op $1,5 miljard wereldwijd en lijkt op te stomen naar de #3 positie in de Box Office aller tijden.



NieuwsFilm

meest populair