Kelly Rutherford krijgt tijdelijke voogdij over kinderen

De actrice ziet eindelijk resultaat in de langdurige strijd om de voogdij.

Na een strijd om de voogdij van ruim zes jaar heeft Gossip Girl-actrice Kelly Rutherford eindelijk de tijdelijke voogdij over haar kinderen toegewezen gekregen. Haar twee kinderen wonen al sinds 2012 bij hun vader in Monaco.

De 8-jarige Hermes en zijn kleine zusje Helena van zes jaar hebben het niet makkelijk gehad tijdens deze bittere voogdijzaak tussen Kelly en haar ex Daniel Giersch. Het stel verbrak in 2009 hun relatie en zijn sindsdien aan het strijden om de voogdij over beide kinderen. De 46-jarige Kelly Rutherford vroeg de scheiding aan toen ze net had ontdekt dat ze in verwachting was van Helena.

Vorige week werd bekend gemaakt door de rechtbank dat de kinderen terug moeten komen naar Los Angeles, en dat Kelly de paspoorten van de kinderen in haar bezit zal houden.

Enige tijd geleden werd bekend gemaakt dat Kelly haar kinderen niet mocht zien tijdens haar trip naar Monaco, als ze de Amerikaanse paspoorten van de twee kinderen niet zou overdragen aan een 'neutraal persoon' oftewel een advocaat van Daniel Giersch.

Het was in eerste instantie niet zeker of Monaco gehoor zou geven aan de uitspraak van de Amerikaanse rechter, maar gelukkig werd het tegendeel bewezen en komen binnenkort Helena en Hermes terug naar hun moeder.



NieuwsFilm

meest populair