Robert de Niro tegen NYU afstudeerders: "You're f*cked"

De afgestudeerden zullen de speech niet snel vergeten.

Robert de Niro heeft een speech gegeven tijdens de afstudeerceremonie van de New York University: Tisch School of the Arts.

De Hollywood-acteur, bekend van zijn rollen in The Godfather: Part II en Goodfellas, gaf het publiek van beginnend acteurs, schrijvers, regisseurs en andere die zijn afgestudeerd in de kunsten een speech die ze niet snel zullen vergeten.

"Je ontdekte een talent, je creëerde een ambitie en herkende je passie," zei Robert de Niro tijdens de ceremonie op Madison Square Garden. "Als je voelt dat je het aan kan, moet je er voor gaan. Als het neer komt op kunsten, zal passie altijd voor gezond verstand moeten komen. Yeah, you're f*cked. En het goede nieuws is dat het geen slechte plaats is om te beginnen."

"Andere afgestudeerden zullen een beter vooruitzicht hebben," voegde de acteur er aan toe. "Studenten die medicijnen hebben gestudeerd zullen allemaal een baan krijgen. Rechtenstudenten ook. En als ze dat niet krijgen? Ze hebben medicijnen of rechten gestudeerd! Niemand die dat wat uit maakt," zei hij.

"Er gaat een nieuwe deur open voor jullie. Een deur naar een leven vol toppen en dalen. Dat is wat afgestudeerden het echte leven noemen. Hoe ga je daar mee om? Ik heb gehoord dat Valium en Vicodin werken."



NieuwsFilm

meest populair