Chris Hemsworth's 'Thor'-stunt double doet boekje open

Bobby Holland Hanton praat vooral over hoe de heren zich klaarstomen voor de Marvel-rol.

Het is blijkbaar niet simpel om er als Thor, de dondergod, uit te zien, laat staan zijn uithoudingsvermogen te bezitten. Dat onthulde Bobby Holland Hanton die bijwijlen als stuntman optreedt wanneer het te gevaarlijk wordt voor acteur Chris Hemsworth. Op vermakelijke wijze onthulde Hanton dat er keerzijdes bestaan wanneer het op de rol van Thor aankomt.

"Wanneer we ons tot 'Thor' moeten klaarstomen, trainen we twee keer op een dag en eten we zo'n acht maaltijden. Het klinkt leuk, maar op een gegeven moment begin je een hekel aan eten te krijgen." De Australische Hemsworth tracht voor elke Marvel prent zo'n 10 kilo aan spieren te kweken. Hanton vervolgt: "Zodra we op het punt staan om aan een Avengers-film te werken, dan komt hij heel stoer de sportschool ingewandeld. Ik vraag hem dan hoe vaak hij heeft getraind en hij vertelt mij dan dat ie al heel lang geen gewicht heeft aangeraakt. Het is lachwekkend."

Hemsworth en Hanton trainen niet altijd samen. Als ze tijd heeft dan neemt de vrouw van de Blackhat-ster, Elsa Pataky (Fast Five), het over van Hanton. Man en vrouw, die drie kinderen bezitten, doen dikwijls aan kickboxen. Hanton grapte: "Ze zijn een leuk stel en zeer aantrekkelijk. Het is eigenlijk best irritant om naar ze te kijken."

De twee Thor's zijn zo te zien ook goede vrienden. Aan het eind van een werkdag weten ze wel raad met zichzelf. "Ik heb het geluk dat ik hem één van mijn beste vrienden mag noemen. Hij houdt ervan om naar de kroeg te gaan na een lange werkdag en een pint te delen met zijn vrienden."



NieuwsFilm

meest populair