Bill Cosby reageert op beschuldigingen van misbruik

"... ik heb dit nog nooit meegemaakt!" aldus de komiek.

Bill Cosby heeft eindelijk een reactie gegeven op de beschuldigingen van misbruik. De komiek was gisteren te zien bij 'Good Morning America', waar hij in eerste instantie de vragen rondom de beschuldigingen probeerde te ontwijken.

De 77-jarige acteur was uitgenodigd in de show voor een interview over zijn samenwerking met de Black Belt Community Foundation. Bill was de afgelopen week uitgenodigd in Alabama om te spreken met leerlingen van diverse scholen over de educatie in de staat. Helaas werd ook hier zijn werk en kennis overschaduwd door de beschuldigingen van ruim veertig vrouwen.

Toen hem tijdens 'Good Morning America' werd gevraagd wat hij zou zeggen tegen kinderen die hem zouden vragen over de beschuldigingen, zei hij het volgende: "Ik weet niet zeker of dat ooit zo ver zal komen. Maar ik denk dat ik zou zeggen, 'Luister heel goed, je kan kiezen. Wil jij mij nu hier deze vraag stellen of wil je heel goed nadenken over wie jou dit verhaal heeft verteld?"



De komiek was duidelijk niet op zijn gemak. "Ik zit al 52 jaar in het vak en ik heb dit nog nooit meegemaakt." Toen hem werd gevraagd over de toekomst wist Bill Cosby een duidelijk antwoord te geven: "Ik weet goed wat ik ga doen morgen. Ik heb heel veel ideeën voor op televisie over mensen en hun liefde voor elkaar."

NieuwsFilm

meest populair