Ryan Reynolds breidt zijn sociale media uit

Sinds het begin van deze week bezit hij nu ook een Facebook en een Instagram account.

Op Twitter slaat hij zelden een dag over om iets humoristisch te plaatsen tegenover zijn 335.000 volgers, maar het is mogelijk dat acteur Ryan Reynolds (The Voices) er nu minder tijd voor zal hebben. Sinds afgelopen maandag is hij namelijk lid van Facebook en Instagram geworden. Hij gaf geen reden aan waarom hij de sociale media met zijn aanwezigheid opvrolijkten, wat hij wel deed was terstond één foto uploaden per website.

Op Instagram plaatste de 38-jarige man de onderstaande foto van zijn aanstaande film, Deadpool. De account vergaarde rondom de 63.000 fans die binnen één dag zijn sociale foto netwerk begonnen te volgen. Inmiddels staat de teller op 107.000. De foto bezat als ondertiteling: "Voerde de landing perfect uit, met mijn mond."




Van Facebook maakte hij simpelweg gebruik door een beeltenis van hemzelf te delen, van zijn jongere jaren. Ook deze foto vind je hieronder. Zelfs de in Canada geboren man erkende zijn late komst. Hij schreef: "Leuk om op Facebook te zijn. Het is altijd tof om op modieuze wijze 12 jaar te laat te zijn."



Om de driehoek af te maken tonen we jullie ook de laatste afdruk die Reynolds eerder op Twitter plaatste. Met een forel in de hand en zijn gulp open vermeldde de grappenmaker: "Ik leerde weldra, dat vliegvissen niks te maken had met het uit je broek trekken van een forel om je broers te verrassen."



NieuwsFilm

meest populair