Moederdag cadeau: Ashton Kutcher renoveert ouderlijk huis

Zo'n 23 jaar geleden bouwde hij de woning met zijn stiefvader.

Bloemen, ontbijt, chocolaatjes, geurtjes en zelfs een simpele zoen: het zijn kleinigheidjes die onze moeders wel kunnen waarderen op de dag des moeders. Gisteren was het weer zover en zelfs filmsterren willen hun ouders verwennen. Hun vermogens zijn over het algemeen wat royaler, waardoor zij dan ook grotere trucs uit kunnen halen. Ashton Kutcher (Jobs, sitcom That '70s Show) pakte het ook groot uit. Hij besloot, in samenwerking met Houzz (een online ontwerp site), het huis waarin hij opgroeide op te knappen.

Hij vertelde erbij: "Het is mijn manier om 'Dankjewel' tegen mijn moeder te zeggen. Zij was voor mij van grote invloed in mijn leven. Mijn ouders schonken me van alles, ze offerden veel op om mij het leven te geven dat ik nu heb. En alles wat ik kan doen om 'Dankjewel' te zeggen is de juiste beslissing."

Kutcher, die daarenboven in Houzz investeert, deelde ook wat over zijn stiefvader Mark mee. De twee hadden het huis namelijk eigenhandig opgebouwd, 23 jaar geleden. "Er is één ding wat mij en mijn stiefvader voor eeuwig samenbracht en dat is omdat hij even veel van mijn moeder houdt als ik. Wanneer je de oudste zoon bent, en je ouders zijn gescheiden, dan wantrouw je snel andere mannen. Maar Mark was er op vele manieren voor me, zoals mijn pa dat niet kon zijn. Ik ben één van de gelukkigen in deze wereld die twee vaders heeft. Ik ben ontzettend gezegend dat er zoveel liefde in mijn leven voorkomt."



NieuwsFilm

meest populair