Foto's wereldpremière 'Max Max: Fury Road'

Zelfs die goeie ouwe Gibson woonde de opening van de film bij!

Als er een prent is waar velen dit jaar naar uitkijken, dan is het wel het nieuwst deel van de Mad Max-saga. Iedereen is inmiddels op de hoogte dat acteur Mel Gibson de fakkel aan Tom Hardy heeft overgedragen. Laatstgenoemde zal de Australische woestijnheld in de door George Miller geregisseerde Fury Road belichamen, welke aanstaande donderdag uit zal komen.

De wereldpremière vond afgelopen donderdag in Los Angeles plaats bij het Chinese TCL filmhuis. Het evenement heeft flink wat kiekjes opgebracht die we jullie niet willen onthouden. De beeltenissen zijn o.a. door The Guardian, The Wrap en Toronto Sun geschoten. Bekijk een aantal hieronder.

Foto's verwijderd.

Gespeeld of niet, de 37-jarige Hardy vermeldde overigens jegens reporters verrast te zijn geweest toen Mel Gibson opdook. "Het is geweldig dat Mel hier is. Ik had niet verwacht dat hij zou komen. Toen ik de rol kreeg was ik opgetogen, maar toen realiseerde ik opeens: 'Oh, shit, iedereen houdt van Mel. En ik ben de nieuwe knul, ze zullen me haten. Dus ik ben nu al waardeloos in mijn rol en ik ben nog niet eens begonnen. Dat was wel een bekommernis. George heeft Mad Max met Mel gecreëerd, Mel is verwant aan die rol. Ik heb enkel die legaat geërfd. Het is mijn taak om op de set te doen wat George wil. Ik ben een andere persoon dan Mel. Uiteindelijk is het George die met zijn fantasie dit karakter verder ontwikkelt."

Over het schieten van de film eindigde hij: "Het filmen was zwaar, omdat George de opnames met echte effecten wilde vastleggen, in tegenstelling tot CGI. Daardoor ging het langzaam, hoewel planmatig. Alles bijeen genomen kostte het zeven maanden."



NieuwsFilm

meest populair